Το να ζεις σαν άνθρωπος των σπηλαίων,δεν έχει τόση πλάκα, όσο περίμεναν! Δείτε τι βασικό τους έλειψε!

H ζωή, ως γυναίκα των σπηλαίων, μάλλον έχει περισσότερες απογοητεύσεις. Δεν έχει αποσμητικό,σαμπουάν ή make up, δεν υπάρχει wifi και η γκαρνταρόμπα της εμπεριέχει μόνο ρούχα από δέρμα ταράνδου. Μαζί με ένα καθηγητή παλαιοντολογίας αλλά και έναν φοιτητή έπρεπε να μάθουν από την αρχή να κυνηγούν, να μάθουν να κόβουν το κρέας τους και να μάθουν να ανάβουν φωτιά.
Η Jane Fryer δήλωσε πως η ζωή των Νεάντερταλ είναι πολύ σκληρή και να είναι γεμάτη από άγχος, κάτι που σήμερα το θεραπεύουμε με Valium. Φυσικά, συμπλήρωσε, πως αν ήταν στο στρατό θα είχε αποτύχει να προσαρμοστεί καθώς οι τρεις τους δεν άντεξαν πάνω από 2 εβδομάδες!

Παράλληλα, η έντονη ζωή και η συνεχής αγωνία για την επιβίωση, βάζουν το σεξ και την ερωτική επιθυμία, στην κατώτερη βαθμίδα στη λίστα των επιθυμιών!

Η περίεργη αυτή πρωτοβουλία θα προβληθεί στην τηλεόραση σαν μια μικρή σειρά με το όνομα «10.000 BC : Two Tribes»



ΠΗΓΗ
Το να ζεις σαν άνθρωπος των σπηλαίων,δεν έχει τόση πλάκα, όσο περίμεναν! Δείτε τι βασικό τους έλειψε! Το να ζεις σαν άνθρωπος των σπηλαίων,δεν έχει τόση πλάκα, όσο περίμεναν! Δείτε τι βασικό τους έλειψε! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.