Έφτιαξαν Νοσοκομείο, βρήκαν γιατρούς και δεν υπάρχει σπίτι για δείγμα!

Σε απόγνωση βρίσκονται όσοι ετοιμάζονται να εργαστούν σε Σαντορίνη και Μύκονο στο τομέα της Υγείας σε Νοσοκομείο και κέντρο υγείας αντίστοιχα.
Μπορεί τα προβλήματα, της στελέχωσης να λύθηκαν προς το παρών ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις διαμονές των Ιατρών και του Ιατρικού Προσωπικού στα συγκεκριμένα νησιά είναι τεράστια!

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε Μύκονο και Σαντορίνη, κλείνουν την πόρτα προτιμώντας να νοικιάσουν την περιουσία τους το ερχόμενο καλοκαίρι σε τουρίστες έναντι αδράς αμοιβής ανά ημέρα. Την ίδια ώρα , έχουμε πληροφορίες για το κέντρο Υγείας Μυκόνου, στο οποίο οι αγροτικοί Ιατροί ετοιμάζονται να κουνήσουν Μαντήλι στο νησί των ανέμων, ο ένας μετά τον άλλο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr , κοινοποιούν στο υπουργείο υγείας τις παραιτήσεις τους αφού δεν υπάρχουν σπίτια να εγκατασταθούν.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Σαντορίνης οποίος κάνει έκκληση στους πολίτες να λάβουν τα μέτρα τους και να συνδράμουν στην μίσθωση κατοικιών.

»Σε συνέχεια της επικοινωνίας του Δήμου Θήρας με τον πρόεδρο της ΑΕΜΥ κο Σταύρου, εκφράζεται η ανησυχία σχετικά με τη δυσκολία ανεύρεσης καταλυμάτων για το προσωπικό του Νοσοκομείου Θήρας. Η μη ανεύρεση κατοικιών δημιουργεί προφανή προβλήματα.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν στη μίσθωση κατοικιών. Άλλωστε το θέμα έλλειψης κατοικιών δυσκολεύει όχι μόνο τον τομέα της υγείας αλλά και άλλους τομείς του δημόσιου συμφέροντος όπως η παιδεία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΑΕΜΥ.»
Έφτιαξαν Νοσοκομείο, βρήκαν γιατρούς και δεν υπάρχει σπίτι για δείγμα! Έφτιαξαν Νοσοκομείο, βρήκαν γιατρούς και δεν υπάρχει σπίτι για δείγμα! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.