Σας ενδιαφέρει: Αυτά τα τρόφιμα «τσακίζουν» τον καρκίνο!

Μια οποιαδήποτε διατροφή δεν προκαλεί ούτε θεραπεύει τον καρκίνο. Αλλά μπορούμε να
μειώσουμε τους κινδύνους, γιατί ορισμένα τρόφιμα, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους δράσεις, προστατεύουν περισσότερο από άλλα.

Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού έγινε περισσότερο γνωστός στο πλατύ κοινό από τη στιγμή που άρχισε να εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να τρώει και να μην τρώει κάποιος.

Αυτή είναι η λίστα των τροφίμων που προτείνει ότι πρέπει να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου:

Ρόδι
Πράσινο τσάι
Κουρκουμάς
Καφές
Ντομάτες
Αυγό και ψωμί ολικής
Μπρόκολο και λάχανο
Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
Κόκκινο κρασί με μέτρο
Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί
Ο ογκολόγος, μαζί με την σεφ Καρολίν Ροστάνγκ γράφει βιβλία διατροφής και προτείνει συγκεκριμένες συνταγές, πραγματικές λιχουδιές.
ΠΗΓΗ
Σας ενδιαφέρει: Αυτά τα τρόφιμα «τσακίζουν» τον καρκίνο! Σας ενδιαφέρει: Αυτά τα τρόφιμα «τσακίζουν» τον καρκίνο! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.