ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Προσευχή στην Κομοτηνή για τους νεκρούς που σκοτώθηκαν για να υπερασπίσουν το καθεστώς Ερντογάν (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την πορεία, έγινε και η προσευχή. Μετά το κάλεσμα του μειονοτικού κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μειονοτικών στην Αλεξανδρούπολη με αίτημα την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, κάλεσμα απεύθυνε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής. Ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, που ήταν παρόν στη συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη, έκανε κάλεσμα για την τέλεση προσευχής για την "πατρίδα μας" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωσή του, που διανεμήθηκε στο μειονοτικό Τύπο και είχε τοιχοκολληθεί και σε τζαμιά. Η προσευχή τελέστηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου το μεσημέρι στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, παρουσία του Τούρκου προξένου Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί, του προέδρου του μειονοτικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και του πρώην βουλευτή Ροδόπης ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. Μερικές δεκάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ψευτομουφτή, με τον ίδιο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να είναι αρεστός στο τουρκικό καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν. Στα πλαίσια αυτά έγινε και η σημερινή προσευχή με την ευχή του ψευτομουφτή "η πατρίδα μας", όπως είπε να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τους νεκρούς του πραξικοπήματος που σκοτώθηκαν για να υπερασπίσουν το καθεστώς Ερντογάν. Ομιλία εντός του τεμένους έκανε και ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής. Ο "Χ" και η δημοσιογράφος Δήμητρα Συμεωνίδου ήταν εκεί για να καταγράψει τον αντίκτυπο που έχει το πραξικόπημα στην Τουρκία, στην ελληνική Θράκη.







ΠΗΓΗ
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Προσευχή στην Κομοτηνή για τους νεκρούς που σκοτώθηκαν για να υπερασπίσουν το καθεστώς Ερντογάν (+ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Προσευχή στην Κομοτηνή για τους νεκρούς που σκοτώθηκαν για να υπερασπίσουν το καθεστώς Ερντογάν (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.