Το ζευγάρι που ζει σε διαφορετικές χώρες και συναντιέται μόνο σε εξωτικά μέρη

Ένα τυπικό πρώτο ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει μια ταινία στον κινηματογράφο, ένα γεύμα ή ένα χαλαρό ποτό. Αλλά ένα νεαρό ζευγάρι έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα για την πρώτη του συνάντηση.

Ο Trevor Crane και η July Mejia ταξίδεψαν από διαφορετικές χώρες για να συναντηθούν στον Παναμά, στην Κεντρική Αμερική, αφού πέρασαν τέσσερις μήνες μιλώντας μέσω Skype. Και καθώς προχωρούσε η σχέση τους συνέχισαν να αποφεύγουν τα παραδοσιακά ραντεβού και κανόνιζαν συναντήσεις σε πιο εξωτικούς προορισμούς. Μεταξύ των εξορμήσεών τους επισκέφθηκαν το Μάτσου Πίτσου στο Περού, κολύμπησαν με τα δελφίνια και συμμετείχαν σε ένα υποβρύχιο θαλάσσιο ταξίδι στο Μεξικό.

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε και σχεδιάζουν τα επόμενα ταξίδια τους σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία και η Ελλάδα. Ο 29χρονος από τον Καναδά και η 26χρονη από την Κολομβία άρχισαν να μιλάνε τακτικά μέσω Skype από το 2013. Μετά το πρώτο ραντεβού τους στον Παναμά το ζευγάρι συζήτησε την απόσταση μεταξύ τους. Αποφάσισαν ότι θα μπορούσαν να δίνουν ένα ιδιαίτερο ραντεβού σε μια διαφορετική ρομαντική τοποθεσία κάθε φορά. Έτσι και έγινε και ακολούθησαν πολλά ταξίδια σε δεκάδες προορισμούς. Τελικά ο Trevor αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Κολομβία και να της κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε φίλους και συγγενείς.

Παρά το γεγονός ότι ζουν ξεχωριστά, σε διαφορετικές χώρες η 26χρονη σκέφτεται μέσα στο επόμενο διάστημα να μετακομίσει στον Καναδά για να ζήσει με τον σύζυγό της πιο μόνιμα. Αν και οι δύο ήταν αρχικά αγχωμένοι και προβληματισμένοι γι’ αυτή τη γνωριμία, τελικά κατάλαβαν ότι η απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο και συνέχισαν με ρομαντικά ταξίδια τη σχέση τους. Σίγουρα όπως λένε θα έχουν να διηγούνται μια όμορφη ξεχωριστή ιστορία στα παιδιά τους.


ΠΗΓΗ
Το ζευγάρι που ζει σε διαφορετικές χώρες και συναντιέται μόνο σε εξωτικά μέρη Το ζευγάρι που ζει σε διαφορετικές χώρες και συναντιέται μόνο σε εξωτικά μέρη Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.