Αποκάλυψη-ΣΟΚ από Καναδούς Επιστήμονες: «234 Εξωγήινοι Πολιτισμοί Προσπαθούν εδώ και Αιώνες να Επικοινωνήσουν με τη Γη!»
Οι εξωγήινοι είναι σαν τα λεωφορεία: περνάς αιώνες περιμένοντας για ένα και στη συνέχεια 234 έρχονται μαζί με τη μία. Ή τουλάχιστον, αυτό είναι που προτείνουν δύο αστρονόμοι από το Πανεπιστήμιο Laval στο Κεμπέκ.
Ο Ermanno Borra και ο μεταπτυχιακός φοιτητής του, Eric Trottier, ανέλυσαν πάνω από 2,5 εκατομμύρια αστέρια και γαλαξίες για παλμούς φωτός που εκπέμπονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και τα ανακάλυψαν σε 234 αστέρια, παρόμοια σε μέγεθος με τον ήλιο μας. Η ομάδα πιστεύει ότι εξωγήινοι πολιτισμοί βρίσκονται πίσω από αυτά τα σήματα.
Οι ερευνητές εξέτασαν τον μετασχηματισμό Fourier (FT) του φάσματος του φωτός. Το FT είναι ένα μαθηματικό εργαλείο που μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε από που προέρχονται οι συνιστώσες ενός σήματος. Αν το φως είναι milkshake, με τη χρήση του FT θα πάρετε τη συνταγή.
Η ανάλυση FT βρήκε περιοδικά διαμορφωμένα εξαρτήματα τα οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες, προκαλούνται από σούπερ γρήγορους παλμούς φωτός (λιγότερο από ένα τρισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου) που παράγονται από Εξωγήινη Νοημοσύνη (ΕΤΙ). Στο έγγραφό τους, που διατίθεται από τις Εκδόσεις της Αστρονομικής Εταιρείας του Ειρηνικού, απορρίπτουν κάθε άλλη εξήγηση, όπως περιστροφή των μορίων και περίεργη χημεία.
Αυτοί οι παλμοί θα πρέπει να παράγονται από απίστευτα ισχυρό λέιζερ, όπως αυτό στο Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Livermore. Είναι ενδιαφέρον ότι, σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, ο Borra έχει δηλώσει ότι αυτός ο τομέας της αστρονομίας είναι ο λιγότερο διερευνημένος, το οποίο θέτει το ερώτημα σχετικά με το γιατί αυτοί οι εξωγήινοι θα αποφάσιζαν να επικοινωνήσουν με έναν τέτοιο περίπλοκο και απαιτητικό σε ενέργεια τρόπο.
Οι ερευνητές παραδέχονται ότι αν και πιστεύουν ότι εξωγήινοι είναι η πιο πιθανή εξήγηση, αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Αποκάλυψη-ΣΟΚ από Καναδούς Επιστήμονες: «234 Εξωγήινοι Πολιτισμοί Προσπαθούν εδώ και Αιώνες να Επικοινωνήσουν με τη Γη!»
Reviewed by Unknown
on
19:00
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου