Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν έδωσε ΕΝΤΟΛΗ να φορέσουν όλες οι αεροσυνοδοί ΜΙΝΙ… Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ)

Νέες, όμορφες, καλλίγραμμες και χαμογελαστές αεροσυνοδοί του εθνικού αερομεταφορέα της Βόρειας Κορέας, Air Koryo, κοσμούν για πρώτη φορά το επίσημο ημερολόγιο της χώρας για το 2017. Σύμφωνα με το Yonhap News, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας, στο παρελθόν το επίσημο ημερολόγιο της απομονωμένης χώρας είχε φωτογραφίες από αγροτικές περιοχές και φυσικά τοπία.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τουρίστες, έδωσε διαταγή να αλλάξουν στολές οι αεροσυνοδοί. Έτσι, στο επίμαχο ημερολόγιο στις εννιά από τις δώδεκα σελίδες του εμφανίζονται γοητευτικές αεροσυνοδοί με αποκαλυπτικές μίνι φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι αεροσυνοδοί της Air Koryo στις φωτογραφίες, είτε περπατούν ανέμελες στο αεροδρόμιο δίπλα σε χαμογελαστούς πιλότους, είτε σερβίρουν μπύρα σε μπαρ του αεροδρομίου της Πιονγιάνγκ ή ακόμα, απολαμβάνουν το τσάι τους σε καφετέρια ή σερβίρουν τους επιβάτες μέσα σε αεροσκάφος.

Το εξώφυλλο του ημερολογίου γράφει «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος» στην αγγλική γλώσσα και έχει την φωτογραφία μιας παρέας χαμογελαστών πιλότων και αεροσυνοδών.

Πρόσφατα, στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, ανακαινίσθηκε το επί χρόνια εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Ryugyong Hotel, το οποίο το 2012 είχε χαρακτηριστεί «το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο», σε μια προσπάθεια η Βόρεια Κορέα να ανακάμψει την οικονομία της, η οποία έχει δεχθεί πλήγμα εξαιτίας των διεθνών κυρώσεων, λόγω των πυρηνικών δοκιμών του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν έδωσε ΕΝΤΟΛΗ να φορέσουν όλες οι αεροσυνοδοί ΜΙΝΙ… Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ) Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν έδωσε ΕΝΤΟΛΗ να φορέσουν όλες οι αεροσυνοδοί ΜΙΝΙ… Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.