ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάθε βράδυ έπαιρνε ένα σφυρί και εξαφανιζόταν από το σπίτι του μέχρι το Ξημέρωμα… 22 Χρονιά μετά μαθαίνουμε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια μικρή πόλη και λιγότερο από ένα μίλι μακριά, υπάρχει ακόμη μία μικρή πόλη. Εκεί έχουν καλύτερα σχολεία, δουλειές και γιατρούς. Είναι μια πόλη που οι κάτοικοι της πρώτης επισκέπτονται αρκετά συχνά.

Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι υπάρχει ένα βουνό στη μέση!

Ως αποτέλεσμα, κάποιος πρέπει να διανύσει 45 μίλια ΓΥΡΩ από το βουνό για να φτάσει στον προορισμό του. Εκτός από κουραστικό όμως, είναι και επικίνδυνο. Μια μέρα λοιπόν, έστω ότι η γυναίκα σου αποφασίζει να περάσει πάνω από το βουνό, αλλά γλιστράει, πέφτει και τραυματίζεται. Αυτό ήταν! Δεν πάει άλλο! Κάτι πρέπει να γίνει!

Θα μπορούσε η κοινότητα να προσπαθήσει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια και στη συνέχεια να προσλάβει εργολάβους να ανοίξουν μια σήραγγα μέσα από το βουνό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η πόλη βρίσκεται σε μια φτωχική περιοχή της Ινδίας. Τι κάνεις;

Το αμέσως καλύτερο πράγμα! Αρπάζεις ένα σφυρί και ένα καλέμι και αρχίζεις να σκάβεις μόνος σου στο βουνό!

Κι όμως… Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε ο Dashrath Manjhi

Δείτε την εκπληκτική του ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:


ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάθε βράδυ έπαιρνε ένα σφυρί και εξαφανιζόταν από το σπίτι του μέχρι το Ξημέρωμα… 22 Χρονιά μετά μαθαίνουμε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάθε βράδυ έπαιρνε ένα σφυρί και εξαφανιζόταν από το σπίτι του μέχρι το Ξημέρωμα… 22 Χρονιά μετά μαθαίνουμε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.