ΟΑΕΔ: Νέο επίδομα 648,00€ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Την καταβολή έκτακτου επιδόματος από τον ΟΑΕΔ ποσού 648,00€ σε κάθε έναν από τους εργαζόμενους του εργοστασίου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ της ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ των οποίων η σύμβαση εργασίας έχει ανασταλεί λόγω της πυρκαγιάς του εργοστασίου προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

H καταβολή γίνεται με την προσκόμιση καταλόγου από το σωματείο των εργαζομένων στην αρμόδια Δ/νση Ασφάλισης του ΟΑΕΔ, στον οποίο να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:
α) Το ονοματεπώνυμο ,το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.
β)Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών.
γ)Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
δ)Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου(ΑΦΜ)
ε)Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο το όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης) καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (IBAN).

H οικονομική ενίσχυση καταβάλλεται με πίστωση του ατομικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος του κάθε δικαιούχου, από την Δ/νση Μηχαν/σης του ΟΑΕΔ, μετά τον σχετικό έλεγχο, από τον οποίο να προκύπτει η εργασιακή σχέση με την εταιρία.
ΠΗΓΗ
ΟΑΕΔ: Νέο επίδομα 648,00€ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΟΑΕΔ: Νέο επίδομα 648,00€ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ Reviewed by agathi strange on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.