Πώς να καθαρίσετε τα ιγμόρειά σας μόνο με τα δάχτυλά σας – ΒΙΝΤΕΟ

Βαρεθήκατε να έχετε βουλωμένη μύτη και δεν ξέρετε τι να κάνετε;

Στο παρακάτω βίντεο η Heather Wibbels δείχνει πώς μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μασάζ στην περιοχή των λεμφαδένων έτσι ώστε να αποσυμφορηθούν. Η τεχνική αυτή είναι άκρως αποτελεσματική καθώς ανακουφίζεστε από το οίδημα που προκαλείται από αλλεργίες ή κρυολογήματα. Η Wibbels εξηγεί πως η αίσθηση πίεσης στο κεφάλι ενδέχεται κάποιες φορές να προκαλείται από τη συσσώρευση λεμφικού υγρού στο λεμφαγγειακό δίκτυο του κεφαλιού. Με ελαφρύ μασάζ βοηθάτε στην ανακούφιση του κεφαλιού σας όπως και στην αποσυμφόρηση των λεμφαδένων στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά.

Το λεμφοποιητικό σύστημα επωφελείται από την αποσυμφόρηση των λεμφαδένων με τη βοήθεια του θεραπευτικού μασάζ που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Το λεμφοποιητικό σύστημα αποτελείται από πολλούς ιστούς και όργανα που βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες. Τα λεμφαγγεία μεταφέρουν τη λέμφο, ένα υγρό που περιέχει λευκά αιμοσφαίρια τα οποία συντελούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων, σε όλον τον οργανισμό. Όταν το λεμφοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζεται και η συνολική σας υγεία.

Παρόλο που υπάρχουν εκατοντάδες λεμφαδένες σε όλον τον οργανισμό, οι περισσότεροι βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του και έτσι μπορείτε να τους ψηλαφίσετε εύκολα όταν κάνετε μασάζ μόνοι σας. Αφιερώστε μόλις 15 λεπτά από τη μέρα σας κάνοντας μασάζ απαλά. Αυτό θα σας βοηθήσει νααποβάλετε τις τοξίνες και θα σας ανακουφίσει. Έτσι, θα συμβάλετε στην αύξηση της ταχύτητας με την οποία οι λεμφαδένες φιλτράρουν τις απόβλητες ουσίες και άλλες τοξίνες από τους ιστούςκαι βελτιώνουν τη συνολική ικανότητα του οργανισμού να καταπολεμεί τις λοιμώξεις.

Η Wibbels προειδοποιεί πως δεν πρέπει να εφαρμόζετε αυτήν την τεχνική εάν έχετε πυρετό,προβλήματα με το κυκλοφορικό σύστημα, καρδιακές παθήσεις, αιμορραγία, καρκίνο ή εάν είστε έγκυος. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να ενημερωθείτε πλήρως για την τεχνική.


Πώς να καθαρίσετε τα ιγμόρειά σας μόνο με τα δάχτυλά σας – ΒΙΝΤΕΟ Πώς να καθαρίσετε τα ιγμόρειά σας μόνο με τα δάχτυλά σας – ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.