Στην Ελλάδα των μνημονίων οι Έλληνες θάβουν τους νεκρούς τους στα δάση λόγω οικονομικής ανέχειας!

Απόλυτα σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, αφού συνάνθρωποι μας που δεν έχουν τα χρήματα να «νοικιάσουν» για επιπλέον χρόνια τους τάφους που έχουν θάψει τους δικούς τους, τους θάβουν σε δάση κοντά στα νεκροταφεία της Αθήνας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αυτά συμβαίνουν στον Χολαργό, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας. Συμπολίτες μας που δεν είχαν χρήματα για να συνεχίσουν να πληρώνουν τους τάφους των δικών τους ανθρώπων μετά το πέρας της τετραετίας, δημιούργησαν ένα παρά-νεκροταφείο, λίγα μέτρα από το κανονικό. Οι σοροί των νεκρών δεν έχουν λιώσει και πάνω στην απελπισία τους, «έθαψαν» και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Είναι μια κατάντια για την χώρα η οποία έχει μακραίωνη και βαθιά παράδοση στο να τιμάει τους νεκρούς της.

Έτσι έχει ξεκινήσει και η προσπάθεια να πείσουν τους Έλληνες πολίτες πηγαίνοντας κόντρα στο ορθόδοξο πιστεύω ότι θα πρέπει να αρχίσουν να αποτεφρώνουν τους νεκρούς τους, για να μην τους... στοιχίζουν και για να μην πιάνουν... χώρο.
Στην Ελλάδα των μνημονίων οι Έλληνες θάβουν τους νεκρούς τους στα δάση λόγω οικονομικής ανέχειας! Στην Ελλάδα των μνημονίων οι Έλληνες θάβουν τους νεκρούς τους στα δάση λόγω οικονομικής ανέχειας! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.