Μόλις μάθετε Πόσο Χρονών είναι θα Μείνετε! - Aυτή είναι η πιο Κούκλα Γιαγιά του Κόσμου!


H πιο όμορφη… γιαγιά του κόσμου είναι από την Σερβία!
Όταν κάποιος ακούει την λέξη γιαγιά, τα πρώτα πράγματα που του έρχονται στο μυαλό είναι σίγουρα οι ηλικιωμένες κυρίες που προσέχουν τα εγγόνια, ή εκείνες που πλέκουν ρούχα. Η κυρία που θα δείτε παρακάτω όμως, σίγουρα δεν είναι η… συνηθισμένη γιαγιά!
H 47χρονη Zalkina, μία fashion blogger από τη Σερβία έχει τρελάνει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όχι λόγω της απαράμιλλης γοητείας της, αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, γιαγιά δύο εγγονιών και παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να διαθέτει αναλογίες μοντέλου.
Με την ακαταμάχητη εμφάνισή της και το λαμπερό συλ της έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 200.000 οπαδούς στο Instagram… και όπως βλέπετε όχι άδικα
Δείτε φωτογραφίες:
Η εντυπωσιακή γιαγιά μοιάζει με μοντέλο και δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία της, αφού τις αναλογίες της  θα μπορούσαν να τις ζηλέψουν και 20αρες.
zak_5.jpg
zak_3.jpg
zak_2.jpg
zak_1.jpg
Mάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να μας συστήσει μέχρι και τα εγγόνια της με μία φωτογραφία:
giagia.jpg
Μόλις μάθετε Πόσο Χρονών είναι θα Μείνετε! - Aυτή είναι η πιο Κούκλα Γιαγιά του Κόσμου! Μόλις μάθετε Πόσο Χρονών είναι θα Μείνετε! - Aυτή είναι η πιο Κούκλα Γιαγιά του Κόσμου! Reviewed by Votingnow Twra on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.