ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ- Μαύρα μαντάτα για την περιουσία των Ελλήνων

Του Παντελή Ζήλου

Όταν πριν από 3 χρόνια το περιοδικό Crash και ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυπταν ότι στο στόχαστρο των Γερμανών είναι το σύνολο της περιουσίας των Ελλήνων και μεθοδεύουν αντίστοιχο σχέδιο με αυτό που επέβαλε ο Χίτλερ και ο Γκέρινγκ στους Εβραίους στη Ναζιστική Γερμανία προκειμένου να τους πάρει όλα τα υλικά αγαθά πριν τους στείλει στα κρεματόρια, πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για δημοσιογραφική υπερβολή. Σήμερα όμως πυκνώνουν τα σημάδια της επερχόμενης δήμευσης των περιουσιών των Ελλήνων .

Πρόσφατα σε δυο έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναγραφόταν στην μεν μια ότι οι Έλληνες έχουν ακίνητη περιουσία ενώ οι Γερμανοί δεν έχουν και στην άλλη ότι το σύνολο περιουσίας των Ελλήνων κατά μέσο όρο φτάνει τα 93.000 ευρώ και των Γερμανών των 113.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα η σημερινή Κυβέρνηση με το πρόσχημα της μείωσης του ΕΝΦΙΑ στους φτωχούς βγάζει από το συρτάρι το σενάριο για να χτυπήσει τους υποτιθέμενα πλούσιους. Έτσι μας προϊδεάζει ότι θα υπάρχει συνολικός φόρος περιουσίας όπου θα προστίθεται η αξία των ακινήτων με το ετήσιο εισόδημα.

Από τις δυο αυτές διαφορετικές ειδήσεις βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα και συμπληρώνεται το παζλ του σχεδίου ως εξής: Ο Γερμανός με εισόδημα 60.000 το χρόνο, με ακριβό αυτοκίνητο άλλες 30.000 και με καταθέσεις στην τράπεζα 10.000 θα φορολογείται συνολικά επί των 100.000. Την ίδια ώρα ο Έλληνας με εισόδημα 5.000 αλλά επειδή έχει σπίτι αξίας 95.000 και με σαραβαλάκι αξίας 1000 ευρώ θα έχει σύνολο περιουσίας 101.000 όποτε θα φορολογείται το ίδιο και περισσότερο από τον Γερμανό που έχει μισθό 5.000 ευρώ το μήνα.

Με λίγα λόγια υπό τον μανδύα να πληρώνουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ οι «φτωχοί» το επερχόμενο χαράτσι θα αποτελέσει την οριστική δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων σύμφωνα με τα νεοναζιστικά σχέδια των Γερμανών και της BUDESBANK.
ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ- Μαύρα μαντάτα για την περιουσία των Ελλήνων ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ- Μαύρα μαντάτα για την περιουσία των Ελλήνων Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.