ΦΡΙΚΑΡΕ! Έβγαλε μια σέλφι και έπιασε… φάντασμα! (Εικόνες)

Η αυτοφωτογράφηση (σέλφι) έχει γίνει πλέον μέρος της ζωής των ανθρώπων, ειδικά των κοριτσιών εφηβικής ηλικίας, αλλά η φωτογραφία που έβγαλε μια 13-χρονη με το κινητό τηλέφωνο, της προκάλεσε… ανατριχίλα!

Σύμφωνα με την ανάρτηση της στο Facebook, η Jessica Ogletree, υπήρχαν μόνο δύο άνθρωποι στην εικόνα της κόρης της Haley, αλλά κοιτάζοντας τη φωτογραφία προσεκτικά, παρατήρησε ότι είναι… τρεις.

Η μικρή Haley και ο αδελφός της Kolton είχαν πάει για ψάρεμα με τους παππούδες τους το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στα 12α γενέθλια του Kolton, σύμφωνα με το walb.com.

Μετά αφού ο Kolton είχε ψαρέψει ένα μεγάλο ψάρι η Haley τράβηξε μια αυτοφωτογραφία μαζί με τον αδερφό της,.

Μετά στο σπίτι, η Haley έβλεπε τις φωτογραφίες που είχε βγάλει εκείνη την ημέρα. Εκεί παρατήρησε ότι στην επίμαχη εικόνα υπήρχε ένα πρόσωπο παραπάνω που δεν είχε δει ποτέ πριν.

Στη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε την Haley να κάθεται μέσα στο φορτηγάκι, τον Kolton πίσω στην καρότσα και ένα άλλο άτομο να στέκεται ακριβώς μπροστά στον αδερφό της.

Σύμφωνα με την Jessica, τα δύο παιδιά οι παππούδες τους δεν είχαν δει κανέναν εκεί στις λίμνες στης Γεωργίας (Georgia) στην Αμερική όπου ψάρευαν.

Η μητέρα των παιδιών είπε επίσης ότι ο Kolton είπε ότι όταν η Haley πήρε τη φωτογραφία, κανείς άλλος δεν ήταν εκεί, παρά το γεγονός ότι φαίνεται σαν να υπάρχει ένας άνθρωπος μπροστά από αυτόν.

Όταν η Haley, η οποία θέλει να γίνει φωτογράφος, συνειδητοποίησε αυτό που είδε στην φωτογραφία, φρίκαρε είπε η Jessica.

Μετά η μητέρα της ανέβασε την εικόνα στο Facebook και έχει ήδη αναδημοσιευθεί πάνω από 6.000 φορές και έχει λάβει περισσότερες από 3.000 αντιδράσεις.

Παρά το γεγονός ότι φοβήθηκε πολύ γιαυτό που τράβηξε, η Haley απολαμβάνει να βλέπει τι λέει ο κόσμος στο Facebook, ακόμα κι αν πολλοί δεν την πιστεύουν.

Τώρα αν είναι όντως φάντασμα η απλά χαίρεται η μικρή να κάνει φάρσες αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Ηλίας Σιατούνης
ΦΡΙΚΑΡΕ! Έβγαλε μια σέλφι και έπιασε… φάντασμα! (Εικόνες) ΦΡΙΚΑΡΕ! Έβγαλε μια σέλφι και έπιασε… φάντασμα! (Εικόνες) Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.