Ανοίγει το πρώτο ερωτικό θεματικό πάρκο στον κόσμο το 2018


Η Βραζιλία είναι μια άκρως ερωτική χώρα που εξαιτίας του διάσημου καρναβαλιού τους η φήμης της είναι πλέον διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να θέλει να πάρει για τα καλά τα πρωτεία ετοιμάζοντας να ανοίξει ένα πάρκο λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Το ανατρεπτικό πάρκο Erotikaland το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2018 θα είναι ένα πάρκο, όπως αποδεικνύεται και από το όνομα του, αφιερωμένο στο σεξ. Το Erotikaland φτιάχνεται στην πόλη Πιρασικάμπα, δύο ώρες από το Σάο Πάολο και ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από σεξ. 
Η είσοδος στο πάρκο θα κοστίζει 100 δολάρια το άτομο και ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαμβάνει την ταινία του αισθησιακού περιεχομένου σε οθόνη «7D», να κάθεται σε θέσεις που δονούνται, να κάνει βόλτες με αυτοκίνητα που έχουν σχήμα γεννητικών οργάνων, να κολυμπά σε πισίνες γυμνιστών και να απολαμβάνει αφροδισιακά εδέσματα. 
Η Πιρασικάμπα λέει ο φιλόδοξος επιχειρηματίας Mauro Morata θα γίνει η «πρωτεύουσα του σεξ»: «Το πάρκο αυτό δεν θα είναι ένας χώρος για καλόγριες αλλά ούτε και ένας χώρος που θα γίνονται Σόδομα και Γόμορα. Ο επισκέπτης θα περνάει καλά αλλά απαγορεύεται αυστηρά να κάνει σεξ. Αν θέλει κάτι τέτοιο θα μπορεί να πηγαίνει στο μοτέλ που ετοιμάζεται και είναι πολύ κοντά στο πάρκο». 

Δείτε το βίντεο

Ανοίγει το πρώτο ερωτικό θεματικό πάρκο στον κόσμο το 2018 Ανοίγει το πρώτο ερωτικό θεματικό πάρκο στον κόσμο το 2018 Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.