ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τύπος βγάζει τη βίλα του σε λαχειοφόρο με λαχνούς των 2 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Ο 37χρονος Βρετανός Dunstan Low προσπαθούσε να πουλήσει τη βίλα του στο Λάνκασαϊρ, την οποία απέκτησε το 2011, έναντι μόλις 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα σπίτι που έχει κινηματογράφο, γκαράζ για έξι αμάξια και τόσες πολυτέλειες που στέλνουν την αξία του στα ύψη.

Αφού πέρασε και 12 μήνες ανακαινίζοντάς το, ξοδεύοντας άλλα 175.000 ευρώ, τον έπιασε απόγνωση. Το είχε βάλει για πούλημα εδώ και δύο χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.

Και τότε του ήρθε η φαεινή ιδέα: να το κάνει λαχνούς και να το βγάλει σε κλήρωση! «Όταν πρωτοείπα ότι θα το κληρώσω, όλοι με κοιτούσαν λέγοντας ‘‘είσαι τρελός, τι πας να κάνεις;’’».

Ο Dunstan ζει με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά και έχει δει μέχρι στιγμής να πωλούνται κάπου στους 200.000 λαχνούς.

Καθόλου άσχημα δηλαδή, αν και πολύ μακριά ακόμα από τον στόχο των 500.000 λαχνών. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Αυγούστου 2017…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τύπος βγάζει τη βίλα του σε λαχειοφόρο με λαχνούς των 2 ευρώ! (ΦΩΤΟ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τύπος βγάζει τη βίλα του σε λαχειοφόρο με λαχνούς των 2 ευρώ! (ΦΩΤΟ) Reviewed by agathi strange on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.