Ερευνητής παραφυσικής δραστηριότητας υποστηρίζει ότι τα φαντάσματα επικοινωνούν μέσω κινητών τηλεφώνων

Ο Κόσμος της παραφυσικής δραστηριότητας εκδηλώνεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ερευνητής παραφυσικών φαινομένων, μέσω της κινητής τηλεφωνίας. Αλήθεια ή μία ακόμα υπερβολή;

Ο Phil Hayes, Βρετανός ερευνητής παραφυσικών φαινομένων υποστηρίζει ότι τα φαντάσματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους ζωντανούς μέσω των κινητών τηλεφώνων καθώς ο αριθμός παράξενων κλήσεων έχει αυξηθεί κατά 43% τα τελευταία χρόνια.

Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι " υπάρχουν ενδείξεις που δείχνουν ότι τα φαντάσματα μπορούν να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και οι οποίες στηρίζονται στις αναφορές ατόμων που έχουν λάβει τηλεφωνικές κλήσεις από νεκρούς συγγενείς τους". Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενά του "οι φωνές που ακούγονται κατά τη διάρκεια των κλήσεων είναι αμυδρές και απόμακρες. Δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσης ή άλλες φορές στην οθόνη παρουσιάζονται πολλά μηδενικά".

Στατιστικές δείχνουν ότι το 65% της παραφυσικής δραστηριότητας καταγράφεται με ήχους, το 20% με πραγματικές θεάσεις και το 15% με μυρωδιές.

Μία μελέτη της Tesco Mobile πάνω σε παραφυσικά φαινόμενα δείχνει μία αύξηση κατά 70% των παραφυσικών κλήσεων. Μάλιστα συμβουλεύουν του θαρραλέους χρήστες να είναι σε ετοιμότητα ώστε να καταγράψουν κάποιο παραφυσικό φαινόμενο και να ενημερώσουν σχετικά την τηλεφωνική εταιρία με κάποιο e-mail.

O Phil Hayes επίσης παρακινεί τους χρήστες να έχουν την κάμερα του κινητού σε υψηλή ανάλυση και να χρησιμοποιήσουν το σύστημα εγγραφής ήχου ώστε να καταγράψουν κάθε φασματική παρουσία ή ήχο.
ΠΗΓΗ
Ερευνητής παραφυσικής δραστηριότητας υποστηρίζει ότι τα φαντάσματα επικοινωνούν μέσω κινητών τηλεφώνων Ερευνητής παραφυσικής δραστηριότητας υποστηρίζει ότι τα φαντάσματα επικοινωνούν μέσω κινητών τηλεφώνων Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.