"ΝΕΤΡΙΝΟ, ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΣΤΩΡ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (Βίντεο)

ΝΕΤΡΙΝΟ & ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΣΤΩΡ 
Για το χτίσιμο του τηλεσκοπίου ΝΕΣΤΩΡ όπου το βάθος της θάλασσας είναι περίπου 4.200 μέτρα και εκεί έχει εγκατασταθεί ένας πύργος του οποίου το κάθε πάτωμα έχει την μορφή ενός αστερία. Είναι 12 όροφοι αυτός ο πύργος. Σε κάθε άκρη του αστερία υπάρχει μια τεράστια γυάλινη σφαίρα η οποία προσπαθεί να παγιδεύσει ένα υποατομικό σωματίδιο που λέγεται νετρίνο. Αυτό το υποατομικό σωματίδιο δεν έχει μάζα. Είναι μόνον ενέργεια και μπορεί και κινείται στο σύμπαν σε ευθεία γραμμή, ενώ η ύλη και η συμπύκνωση της ύλης κινείται μόνον σε κυκλική γραμμή.

Το νετρίνο λοιπόν περιέχει όλες τις πληροφορίες της δημιουργίας του σύμπαντος. Υπάρχει ένας Ρώσος φυσικός που περιέγραψε την ακτινοβολία Chernikhov η οποία όταν μπορέσει κάποιος να παγιδεύσει το νετρίνο δημιουργεί ένα φως το οποίο είναι ελαφρά μπλε. Σε κάποια άλλη στιγμή θα εξηγήσουμε γιατί οι θάλασσες είναι μπλε. Από πού το παίρνουν το χρώμα; Ουρανός; Λίγο περίεργο έτσι δεν είναι;

Αυτά να νετρίνο λοιπόν να υπολογίσετε ότι διαπερνούν την ύλη κατά τρισεκατομμύρια ανά κάθε δευτερόλεπτο. Διαπερνούν το ανθρώπινο σώμα, διαπερνούν όλη τη γη και εξαφανίζονται στο σύμπαν. Έχουν όμως μαζί τους τις πληροφορίες για τη δημιουργία του σύμπαντος.

Γιατί τώρα στο βάθος της θαλάσσης έγινε αυτό το συγκεκριμένο κατασκεύασμα για την παγίδευση των νετρίνο;
Σας είπα ότι υπάρχουν άλλα 250 υποατομικά σωματίδια τα οποία κινούνται άρδην στο σύμπαν, κάνουν την φασαρία, είναι το καμουφλάζ του νετρίνο. Το μόνο που έχει ευθεία γραμμή είναι το νετρίνο. Όσο περισσότερο βυθιζόμαστε στη θάλασσα τόσο αύτη η φασαρία ελαττώνεται.

Στην επιφάνεια της γης μπορούμε να συλλέξουμε ένα νετρίνο κατά 1 τρισεκατομμύριο. Ενώ σε βάθος 5 χλμ μπορούμε να συλλέγουμε 1 κατά εκατομμύριο. Το περίεργο είναι ότι τα νετρίνο αυτά δεν είναι αυτά που έρχονται από την επιφάνεια της θαλάσσης αλλά είναι αυτά τα οποία διαπερνούν όλη τη σφαίρα της γης και παγιδεύονται από αυτές τις γυάλες που λέγαμε στις άκρες του αστερία. Επειδή το πείραμα προχωράει πάρα πολύ καλά σχεδιάζουν να κτίσουν άλλους 5 τέτοιους πύργους σε βάθος ακόμη 800 μέτρων, στα 5200 μέτρα.

Λίγο νοτιοδυτικά της Πύλου είναι το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου.

Με αυτές τις πληροφορίες θα ήθελα να σας πω ότι είστε όχι ο εκλεκτός λαός του Θεού, όχι ο εκλεκτός λαός του Θείου, όχι ο εκλεκτός λαός της δημιουργίας που λέει η άλλη πλευρά αλλά είστε οι φορείς του πολιτισμού και οι φορείς της γνώσεως.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Υπάρχουν ενεργιακοί τόποι στην Ελλάδα 5.672. Στον υπόλοιπο πλανήτη μόνον 190.

Τι είναι οι ενεργειακοί τόποι; Είναι αυτό που ονομάζουμε star gates.
H γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος αναπνέει συνεχώς από το σύμπαν. Τα μαγνητικά πεδία που κατευθύνονται από το Νότιο στο Βόρειο πόλο έχουν ακριβώς το σχήμα ενός μήλου. Αν το κόψετε το μήλο, πάρετε το ημικύκλιο.

Μπαίνει λοιπόν η ενέργεια από τη μια μεριά διατρέχει το εσωτερικό της σφαίρας και επανέρχεται από την άλλη. Υπάρχουν όμως σημεία όπου δεν μπορεί να εμποδιστεί ή να παρεμβληθεί οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα και αυτά ονομάζονται star gates. Είναι δίαυλοι επικοινωνίας τόσο εντός του πλανήτη όσο και εκτός του πλανήτη.

Όποιο σήμα δηλαδή περάσει από το star gate, π.χ. στη Νέα Μάκρη που είχανε τη βάση οι Αμερικανοί. Από τη Νέα Μάκρη η έξοδος του star gate αυτουνού ήτανε ακριβώς εκεί που είναι τα κεντρικά γραφεία της CIA. Στο Langle της Μασαχουσέτης. Κατευθείαν η πληροφορία που περνάει από τη Νέα Μάκρη φτάνει στη CIA και, δεν υπάρχει δυνατότητα να παρεμβληθεί ή να αλλοιωθεί το μαγνητικό σήμα από κανέναν.

Εάν νομίζετε ότι η βάση της Νέας Μάκρης έκλεισε αυτό είναι όνειρο. Απλώς μετακινήθηκε 200 μέτρα πιο κάτω στο βάθος της Γης. Σας λέω ότι τέτοιοι ενεργειακοί τόποι υπάρχουν στην Ελλάδα ατελείωτοι. Ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη μόνον 190. Διερωτάται λοιπόν κανείς: Τι είναι εκείνο το ιδιαίτερο που έχει η Ελλάδα;

127.000 χρόνια πριν βρέθηκε μια περικεφαλαία στην Μελβούρνη στην Αυστραλία η οποία φωτογραφήθηκε και έχουμε πολλές μαρτυρίες περί της υπάρξεώς της όπου γράφει "από την Μεγάλη Ελλάδα στην μικρή Ελλάδα". Όπως ακριβώς το ακούτε. Πριν 127.000 χρόνια.

Εδώ σταματάω γιατί σας κούρασα με τη φιλοσοφία και τη φυσική και πιστεύω ότι πήρατε για γεύση της ταυτότητάς σας. Ποιοι είστε και γιατί έχετε ευθύνη. Την ευθύνη που έχει ο Γιάννης και ο Νίκος δεν την έχει ο Χουάν και ο Μιγκέλ στο Μεξικό. Είναι εντελώς διαφορετική η ευθύνη. Δεν είναι επομένως ότι ο Ελληνικός είναι ο εκλεκτός λαός. Είναι ο υπεύθυνος λαός. Εκείνος ο οποίος είναι υπεύθυνος να σύρει το άρμα του πολιτισμού του πλανήτη. Κι αυτό έχει κάνει γενεές γενεών. Νομίζει η αντίπαλη παράταξης ότι έχει αλώσει τον Ελληνισμό και δεν τον χρειάζεται πλέον.



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ei-End
XANIA 6/8/2013-ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΟΜΑΔΑ : Ei-End Μνημοσύνη
ΠΗΓΗ
"ΝΕΤΡΙΝΟ, ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΣΤΩΡ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (Βίντεο) "ΝΕΤΡΙΝΟ, ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΣΤΩΡ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.