Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες

Ένας τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με γήινα υλικά είναι να το κάνετε αυτό με πέτρες από ποτάμι. Με το φυσικό τους χρώμα και το στρογγυλό σχήμα θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική ματιά στο σπίτι σας. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορείτε να τις μαζέψετε από κάποιο ποτάμι ή ρυάκι όταν ξανακάνετε μια εξόρμηση στη φύση.

Ξεκινήστε με το σαλόνι. Για παράδειγμα, εάν θέλετε κάτι τολμηρό, μπορείτε να διακοσμήσετε το τζάκι, έναν τοίχο ή ένα τραπεζάκι του καφέ. Αν θέλετε κάτι απλό, φτιάξτε μια λάμπα και γεμίστε μερικά βάζα με πέτρες.Η κουζίνα είναι ένα άλλο ιδανικό μέρος για διακόσμηση με πέτρες. Μπορείτε φτιάξετε κάτι απλό όπως ένα σουπλά ή κάτι πιο πολύπλοκο όπως να γεμίσετε έναν πάγκο ή τον τοίχο του νεροχύτη.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με πέτρες και να δώσετε μια όψη σπα. Επιλέξτε να γεμίσετε τους τοίχους ή το πάτωμα. Επίσης, μπορείτε να καλύψετε το νεροχύτη ή την μπανιέρα.
ΠΗΓΗ


Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες Reviewed by agathi strange on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.