ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ! Σε$ουαλικά ΕΘΙΜΑ να σηκωθεί η τρίχα…

Σεξουαλικά έθιμα που προκαλούν φρίκη στον κοινό νου αλλά για τις τοπικές κοινωνίες είναι παραδόσεις.

Σας φανερώνουμε τα πιο περίεργα έθιμα παγκοσμίως:

-Οι Sambians, η φυλή των Παπούα στη Νέα Γουινέα που πίνει σπέρμα.

Σύμφωνα με το έθιμο, για να γίνει άντρας ένα αγόρι απομακρύνεται από οποιαδήποτε θηλυκή παρουσία όταν είναι 7 ετών και μένει μόνο με άντρες. Για δέκα χρόνια γίνεται ένα είδους τελετουργικού, κατά τη διάρκεια του οποίου τα αγόρια πρέπει να αποβάλλει οτιδήποτε «μόλυνση» έχει προκληθεί από το γυναικείο φύλο. Για τον λόγο αυτό, υποβάλλονται σε τεχνικές ρινορραγίες και εμετούς αλλά πρέπει να πίνουν και το σπέρμα μεγαλύτερων ανδρών για να πάρουν δύναμη.

- Mardudjara, τελετουργία περιτομής για να γίνει κάποιος άντρας. Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, γίνεται περιτομή στο πέος του άντρα και ο άντρας πρέπει να φάει το κομμένο δέρμα του.

- Οι Trobrianders: Η φυλή Παπούα στη Νέα Γουινέα στην οποία τα παιδιά αρχίζουν να έχουν σεξ από 6 ετών.

Το έθιμο θεωρείται σεξουαλική επανάσταση. Τα κορίτσια ξεκινούν τις σεξουαλικές επαφές από τα 6-8 χρόνια και τα αγόρια 10-12.

Νεπάλέζοι: Μια κοινότητα όπου αδέλφια μοιράζονται μια γυναίκα. Ιμαλάια

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο «Psychology Today», «σχεδόν σε όλες τις κοινωνίες με πολλούς άντρες, υπάρχει αυτό που οι ανθρωπολόγοι αποκαλούν ‘αδελφική πολυανδρία’, όπου αδέρφια μοιράζονται μια γυναίκα» Αυτή είναι η περίπτωση στα Ιμαλάια, όπου υπάρχει μικρή διαθέσιμη γη για καλλιέργεια και γεωργία και οι οικογένειες με περισσότερο από έναν γιο, θα βρεθούν αντιμέτωπες με την κατάτμηση της γης τους όταν ο κάθε γιος ξεκινήσει τη δική του οικογένεια.

Η λύση είναι να βρουν μια σύζυγο για όλους τους γιους τους, ώστε να μπορούν να ζήσουν μαζί ως μια οικογένεια.

-Αρχαία Αίγυπτος: Οι Φαραώ και ο δημόσιος αυνανισμός

Σύμφωνα με το «Sex and Society», «ακόμη και η άμπωτη και η ροή του Νείλου πίστευαν ότι προκαλούνταν από την εκσπερμάτωση του θεού Atum(θεός της δημιουργίας). Αυτό οδήγησε τους Φαραώ στο τελετουργικό να αυνανίζονται στον Νείλο για να εξασφαλίσουν μια αφθονία του νερού»

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν τόσο εμπνευσμένοι από την πράξη της αυτο-διέγερσης που στο φεστιβάλ του θεού Min, ο οποίος εκπροσωπούσε τη σεξουαλική ικανότητα των Φαραώ, οι άνδρες αυνανίζονταν δημόσια.
ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ! Σε$ουαλικά ΕΘΙΜΑ να σηκωθεί η τρίχα… ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ! Σε$ουαλικά ΕΘΙΜΑ να σηκωθεί η τρίχα… Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.