ΒOMBA! ΣE 100 χρόνια δεν θα υπάρχει η Γη! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ...

Μόλις 100 χρόνια έχει διορία η ανθρωπότητα για να βρει άλλον πλανήτη, προειδοποίησε ο Στίβεν Χόκινγκ, παρουσιάζοντας την έρευνά του «Εκστρατεία για μία Νέα Γη».

Ο παγκοσμίου φήμης αστροφυσικός δηλώνει ότι ο κόσμος οδεύει προς τον αφανισμό και με τη συνεχόμενη αύξηση του πληθυσμού, θα είναι αδύνατη η επιβίωση τον επόμενο αιώνα.

«Καθώς ο πλανήτης γίνεται ολοένα και περισσότερο κατάλληλος για διαβίωση, οι νέες γενιές είναι υποχρεωμένες να δημιουργήσουν ζωή στο διάστημα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι οι κλιματολογικές αλλαγές, οι επιδημίες αλλά και το ενδεχόμενο πτώσης ενός μετεωρίτη στον πλανήτη Γη, είναι παράγοντες που θα οδηγήσουν στον αφανισμό του πληθυσμού.

«Δεν νομίζω πως το ανθρώπινο είδος θα μπορέσει να επιβιώσει για περισσότερα από 1.000 χρόνια πάνω στον πλανήτη. Πρέπει να εντοπίσει έναν νέο πλανήτη μέσα στα επόμενα 100 χρόνια και να διαφύγει εκεί», σημειώνει ο επιστήμονας.
ΒOMBA! ΣE 100 χρόνια δεν θα υπάρχει η Γη! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ... ΒOMBA! ΣE 100 χρόνια δεν θα υπάρχει η Γη! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ... Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.