ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΜΕΙΝΑΝ»… ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους Τούρκους, όταν αντίκρισαν ξαφνικά και τελείως αναπάντεχα να κυματίζει ψηλά η ρωσική σημαία στα νότια σύνορα τους, στα σύνορα Τουρκίας Συρίας.

Όπως αναφέρεται στην συνοριακή γραμμή του Kilis της Τουρκίας, που συνορεύει με την συνοριακή συριακή περιοχή του Afrin που βρίσκεται υπό κουρδικό έλεγχο, ανυψώθηκε για πρώτη φορά ρωσική σημαία που δείχνει ότι οι Ρώσοι πλέον βρίσκονται στην περιοχή αυτή, την οποία σκόπευε να καταλάβει η Τουρκία.

Η περιοχή του Afrin κοντά στο Χαλέπι της Συρίας, είναι κουρδικός θύλακας και εκεί βρίσκονται δυνάμεις του YPG, δηλαδή του κουρδικού κλάδου του ΡΚΚ, και για τον λόγο αυτό οι Τούρκοι είχαν δηλώσει ότι επιδιώκουν να καταλάβουν για την ασφάλεια τους την περιοχή αυτή.

Τώρα όμως μετά και την τελευταία εξέλιξη μάλλον θα… το ξανασκεφτούν πιο ώριμα.

Και τώρα κάτι άλλο. Σκεφτείτε έτσι υποθετικά, (άνευ οποιαδήποτε παρεξηγήσεως περί ελληνικής κυριαρχίας), να έβλεπαν ξαφνικά και μια ρωσική σημαία στο δικό μας Αγαθονήσι, ή το Φαρμακονήσι, που σχεδόν κάθε μέρα φροντίζουν να τα παραβιάζουν με κάθε μέσο. Τι θα γινόνταν ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
ΠΗΓΗ
ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΜΕΙΝΑΝ»… ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΜΕΙΝΑΝ»… ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ! Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.