Βίντεο Αποκάλυψη: Πόλεμος μέ τήν Τουρκία Εδώ Καί Τώρα Νά η Ευκαιρία Πρίν ειναι Πολύ Αργά για μας!!!

Ο Σ.Πρίφτης σε ένα νέο Βίντεο αναλύει γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να Επιτεθεί πρώτη στην Τουρκία πριν αυτή αποκτήσουν τα 100 σύγχρονα Μαχητικά F 35 Στέλθ 5ος Γενιάς απο τις ΗΠΑ, καθώς με τον συνδυασμό απόκτησης απο την Ρωσία των Αντιαεροπορικών Πυραύλων S-400, η Τουρκία Αναβαθμίζεται αυτομάτως σε Περιφερειακή Στρατιωτικοί Δύναμη, μέ μη ανατρέψιμο συσχετισμό δυνάμεων αναμεταξύ Ελλάδας Τουρκίας! 

Γιατί Ρωσία και Πούτιν μας Πουλάνε Τώρα; Έτσι είναι; Κατα πόσο είναι διατεθειμένη η Ρωσία να βγάλει τα Μάτια της απο μόνη της, πουλώντας στον Εχθρό της τα πιο υπερσύγχρονα 'Οπλα τους; Ξέροντας οτι η Τουρκία δεν θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσουν Εναντίον τους!

Η μήπως αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος της Ρωσίας να διεισδύσει και να Διαλύσει την Τουρκία, διαταράσσοντας τις σχέσεις της Τουρκίας με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ; Αυτά και άλλα πολλά.

Δείτε το Βίντεο:


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης - email : spyros.priftis76@yahoo.gr
ΠΗΓΗ
Βίντεο Αποκάλυψη: Πόλεμος μέ τήν Τουρκία Εδώ Καί Τώρα Νά η Ευκαιρία Πρίν ειναι Πολύ Αργά για μας!!! Βίντεο Αποκάλυψη: Πόλεμος μέ τήν Τουρκία Εδώ Καί Τώρα Νά η Ευκαιρία Πρίν ειναι Πολύ Αργά για μας!!! Reviewed by Votingnow Twra on 14:30 Rating: 5
Από το Blogger.