ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ: Προάγγελος ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ η 2η Στέψη της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 1700 μετά!!!-Έρχεται το Ποθούμενο των Πατροκοσμά και Παϊσίου!!! (photos-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ video)

Ο ερχομός του σεπτού λείψανου της Αγίας Ελένης στην Ελλάδα 1700 χρόνια μετά, εκτός του ότι από μόνο του ως γεγονός έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, αποτελεί Μέγα σημείο των καιρών με έναν απόλυτο συμβολισμό!!!

Η χρονική στιγμή δεν είναι και δεν μπορεί να είναι τυχαία για την Παρουσία της στην βασανισμένη Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων. Αυτής που μαζί με τον υιό Της και Ισαπόστολο, Άγιο Κωνσταντίνο, ανακάλυψε τον Τίμιο Σταυρό με το περίφημο ταξίδι της στους Άγιους Τόπους.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρατίθενται στοιχεία και αδιάσειστα τηλεοπτικά ντοκουμέντα, από την Δεύτερη Στέψη της Αγίας Βασίλισσάς μας μέσα στην Ελλάδα με ελληνικό Στέμα (!) στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω!

Μέγα Σημείο, με Θεόσταλτους συμβολισμούς, μέσα στην υπόδουλη και κατακρημνισμένη Ελλάδα που προσδοκά, ελπίζει και προσεύχεται πολύ σύντομα να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ...

Η δεύτερη στέψη της Αγίας Ελένης, από ελληνικά και ορθόδοξα χέρια, αφού πρώτα αφαιρέθηκε η παπική κορώνα, εμπεριέχει έναν τεράστιο συμβολισμό, για όσους θέλουν και μπορούν αυτό να το κατανοήσουν...

Εμπεριέχει μια μεγάλη αναγέννηση και αναβάπτιση της εθνικής συνείδησης του λαού μας, λίγο πριν απολεσθεί ολοκληρωτικά.

Εμπεριέχει την απόλυτη και εξ ουρανού διαβεβαίωση της εκπλήρωσης των Προφητείων για το Ποθούμενο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Παϊσίου, αλλά και τόσων άλλων Πατέρων της Ορθοδοξίας και Ελληνοσύνης μας!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ: Προάγγελος ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ η 2η Στέψη της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 1700 μετά!!!-Έρχεται το Ποθούμενο των Πατροκοσμά και Παϊσίου!!! (photos-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ video) ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ: Προάγγελος ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ η 2η Στέψη της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 1700 μετά!!!-Έρχεται το Ποθούμενο των Πατροκοσμά και Παϊσίου!!! (photos-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ video) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.