ΣΥΝΤΑΓΗ 800 ετών… κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! Προέρχεται από μια καλόγρια- Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια σας προστατεύει…

800 Ετών Συνταγή θεραπείας, με Μαϊντανό & Μέλι, για καρδιακές παθήσεις Η συνταγή είναι εκατοντάδων ετών, και ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί τη συνιστούν ακόμα, είναι ότι βοηθά με επιτυχία στα προβλήματα με την καρδιά. Αυτή η συνταγή προέρχεται από μια καλόγρια, την Hildegard von Bingen, που έζησε πριν από 800 χρόνια. Από τότε, πολλοί διάσημοι γιατροί την έχουν χρησιμοποιήσει και την έχουν μεταβιβάσει μέχρι και σήμερα. Αυτή η φυσική θεραπεία έχει αποδειχθεί επιτυχής για διάφορες καρδιακές παθήσεις. Χρησιμοποιείται όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την καρδιά, όπως οξύς, έντονος πόνος σαν σουβλιά, αρρυθμίες, ακανόνιστοι παλμοί – φτερούγισμα, ανεξάρτητα εάν προέρχονται από στρες. Είναι καλό επίσης και σε περιπτώσεις στηθάγχης. Συστατικά: 10 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό (χωρίς τη ρίζα) 1 λίτρο σπιτικό κόκκινο ή λευκό κρασί 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κρασί 300 γραμμάρια φυσικό μέλι.

Παρασκευή: Πάρτε τα δέκα φρέσκα κλωνάρια μαϊντανού με τα φύλλα και βάλτε τα σε μία κατσαρόλα μαζί με το ένα λίτρο καθαρό φυσικό κρασί και στην συνέχεια προσθέστε τις 2 κουταλιές της σούπας, αγνό ξύδι από κρασί. Βράστε το για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά (να είστε προσεκτικοί, καθώς ενδέχεται να αρχίσει να αφρίζει). Στη συνέχεια, προσθέτετε τα 300 γρ. ανεπεξέργαστο μέλι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 4 λεπτά. Σουρώστε το ζεστό κρασί και να το βάλετε, ενώ είναι ακόμα ζεστό (όχι καυτό), σε φιάλες, που προηγουμένως είχετε πλύνει με ισχυρό αλκοόλ (για απολύμανση). Κλείστε τα καλά. Τα κατακάθια που σχηματίζεται δεν είναι επιβλαβή και άρα είναι ασφαλή για κατανάλωση. Λίγα πράγματα για τα υλικά μας… Για τον μαϊντανό: Μαϊντανός: ένας πραγματικός διατροφικός θησαυρός Μαϊντανός: θεραπευτικές ιδιότητες και καλλιέργεια! Για το κρασί: Τα φαρμακευτικά κρασιά των αρχαίων Ελλήνων Η χρήση του κρασιού στήν ιατρική παράδοση των Ελλήνων!

Για το ξίδι: Ξίδι: Τα πάντα για το πολύτιμο και πολύπλοκο καθημερινό άρτυμα Η αρχαία γνώση επιβεβαιώνεται: Αναζωογονητικά τονωτικά με ξίδι Για το μέλι: Μέλι, η μαγική τροφή!! Διαπιστώστε με απλούς τρόπους αν το μέλι σας είναι γνήσιο Χρήση: Από το ποτό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, μια κουταλιά μέχρι τα συμπτώματα να σταματήσουν. Για πιο σοβαρές ασθένειες κρίνεται αναγκαίο να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ότι και να χρησιμοποιήσετε, όσο φυσικό και να είναι να συνεννοηθείτε πρώτα με ειδικό. «Τροφή»: Η πρόληψη και εδώ είναι η μόνη μαγική λύση, ώστε να εξαλείψετε αποτελεσματικά όλους τους παραπάνω κινδύνους.

Εκτός από την κατάλληλη διατροφή και την άσκηση, έχουμε και 3 εξαιρετικά πολύ ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό μας: 1) Το συνένζυμο Q10 αντιμετωπίζει αποτελεσματικότατα καρδιοπάθειες, αρρυθμίες, Στεφανιαία νόσο, Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, Υπέρταση, Στηθάγχη 2) Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα επίσης, Ελαττώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, λειτουργούν κατά της αθηρωμάτωσης, συντελούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού, στην απόφραξη των στεφανιαίων αρτηριών και στην πρόληψη των αρρυθμιών και τέλος 3) Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια και στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη, η οποία αποτελείται από: – Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια), – τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και – εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά) σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.
ΣΥΝΤΑΓΗ 800 ετών… κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! Προέρχεται από μια καλόγρια- Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια σας προστατεύει… ΣΥΝΤΑΓΗ 800 ετών… κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! Προέρχεται από μια καλόγρια- Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια σας προστατεύει… Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.