Πέντε στιγμιότυπα με αγγέλους που πιάστηκαν να πετούν

Στο πρώτο μέρος θα δείξαμε πέντε περιπτώσεις που έμοιαζαν να είναι αγγελικές παρεμβάσεις ή εμφανίσεις τα επίγεια. Στο δεύτερο, αυτό, μέρος έχουμε άλλες πέντε περιπτώσεις που μοιάζουν να είναι παρεμβάσεις ή εμφανίσεις από αγγέλους.

Στη πρώτη περίπτωση θα δείτε μια ανθρωπόμορφη φιγούρα που πιάστηκε να περπατά στα σύννεφα. Η φιγούρα δείχνει να μοιάζει πολύ με άνθρωπο όμως φαίνεται να έχει κι ένα ζευγάρι φτερά στην πλάτη του.

Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε την εμφάνιση ενός αγγέλου έξω από το δωμάτιο ενός κοριτσιού, για το οποίο οι γιατροί δεν έδιναν καμιά ελπίδα να ζήσει ολόκληρη την νύχτα. Τελικά μετά από αυτήν την εμφάνιση, το κορίτσι επέζησε και δυο μήνες αργότερα επέστρεψε σπίτι του.

Το επόμενο περιστατικό δείχνει ένα βίντεο με 5 αγγέλους να πετούν. Το συγκεκριμένο βίντεο έγγραψε ένας μεξικανός παρατηρητής του ουρανού, ο Pedro Avila, ο οποίος ψάχνει για εξωγήινους και βιντεοσκοπεί τον ουρανό σε 24ωρη βάση.

Στο τέταρτο περιστατικό φαίνονται άγγελοι να πετούν κατά τη διάρκεια μια σφοδρής καταιγίδας πάνω από το Los Angeles. Η φιγούρα που θα δείτε μοιάζει ξεκάθαρα με μια ανθρωπόμορφη φιγούρα αγγέλου.

Το τελευταίο βίντεο δείχνε έναν άγγελο να εμφανίζεται μετά το μεγάλο τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011. Ο άγγελος εμφανίζεται κατάλευκο να πετά πάνω από το χάος που δημιούργησε το τσουνάμι και να αφήνει πίσω του ένα σημάδι στον ουρανό.

Μετά και το δεύτερο μέρος, εσείς τι πιστεύετε τελικά υπάρχουν άγγελοι ή απλά αυτά που βλέπουμε είναι παιχνίδια του φακού; Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.



ΠΗΓΗ
Πέντε στιγμιότυπα με αγγέλους που πιάστηκαν να πετούν Πέντε στιγμιότυπα με αγγέλους που πιάστηκαν να πετούν Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.