Ξέφυγαν: Κάρολος και Καμίλα κλαίνε από τα γέλια καθώς ντόπιοι τους υποδέχονται στον Αρκτικό Κύκλο [βίντεο]

Ενας βασιλικός βιογράφος έχει αποκαλύψει ότι ο Κάρολος το πρώτο πράγμα που πρόσεξε στην Καμίλα ήταν το χιούμορ της και στη συνέχεια εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι γελούσε με τα ίδια πράγματα που γελούσε και εκείνος.

Σάραντα χρόνια μετά, αποδεικνύουν ότι όντως, το γέλιο τους φέρνει πιο κοντά.

Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε σε βασιλική περιοδεία στον Καναδά και μεταξύ άλλων παρακολούθησε και μια μίνι παράσταση που έδωσαν εκπρόσωποι μιας φυλής στο Iqaluit την πρωτεύουσα της καναδικής αρκτικής ζώνης. Ουσιαστικά οι δύο κοπέλες τραγούδησαν με έναν περίεργρο τρόπου που έχουν στη φυλή τους και ονομάζεται Inuit throat. Ουσιαστικά τραγουδούν σε ντουέτο, πρόσωπο με πρόσωπο, με την μία να προσπαθεί να ξεπεράσει στη φωνή την άλλη, να τραγουδά στα κενά της άλλης. Και μόλις δεν τα καταφέρνει χάνει.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έκλαψε από τα γέλια. Η δούκισσα της Ουαλίας χρειάστηκε μάλιστα να κρύψει το πρόσωπό της με το χέρι της καθώς σε κάποια στιγμή πνίγηκε από τα γέλια της.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο αλλά όχι γελοίο, όπως το εξέλαβαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια γέλασαν μέχρι δακρύων.

http://newsone.gr/paraxena/1539358-xefigan-karolos-kai-kamila-klaine-apo-ta-gelia-kathos-ntopii-tous-ipodechontai-ston-arktiko-kiklo-vinteo
Ξέφυγαν: Κάρολος και Καμίλα κλαίνε από τα γέλια καθώς ντόπιοι τους υποδέχονται στον Αρκτικό Κύκλο [βίντεο] Ξέφυγαν: Κάρολος και Καμίλα κλαίνε από τα γέλια καθώς ντόπιοι τους υποδέχονται στον Αρκτικό Κύκλο [βίντεο] Reviewed by agathi strange on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.