Έχεις Αϋπνίες; Δοκίμασε αυτό το Συστατικό και θα έχεις έναν Ήρεμο Ύπνο!

Έχετε προβλήματα αϋπνίας; Κοιμηθείτε γρηγορότερα με μέλι. Έχει ταχεία δράση και λύνει το πρόβλημα της αϋπνίας με φυσικό τρόπο. Όλοι γνωρίζουμε ότι το μέλι είναι αρκετά αποτελεσματικό στη θεραπεία του βήχα, εφάμιλλο των εμπορικών φαρμακευτικών σιροπιών, πλέον οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί επίσης να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου.

Σύμφωνα με τον Δρ Ron Fessenden, ο οποίος έκανε την έρευνα, ισχυρίζεται ότι το μέλι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Το ακατέργαστο μέλι περιέχει «την ιδανική αναλογία φρουκτόζης προς γλυκόζη» για την υποστήριξη του ήπατος, όργανο που λειτουργεί ασταμάτητα, κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η κατανάλωση ενός με δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι πριν τον ύπνο μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε άμεσα και πιο ήρεμα.
Το μέλι προωθεί τον ύπνο με δύο τρόπους


1. Διατηρεί Συκώτι Λειτουργικό κατά τη διάρκεια την Νύχτας

Πρώτον, εξασφαλίζει ταχύτατα επαρκή ποσότητα ηπατικού γλυκογόνου για τη νύχτα. Το ήπαρ ενός ενήλικα μπορεί να αποθηκεύσει μόνο περίπου 75 έως 100 γραμμάρια γλυκογόνου με διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και διαφορές ανάλογα με το μέγεθος του σώματος.

Το σώμα καταναλώνει περίπου 10 γραμμάρια γλυκογόνου ανά ώρα (6,5 γραμμάρια από τον εγκέφαλο και 3,5 γραμμάρια από την καρδιά, τα νεφρά, και τα ερυθρά αιμοσφαίρια). Όταν κάποιος τρώει το δείπνο στις 6:00 μ.μ. και πηγαίνει για ύπνο στις 23:00, το σώμα θα έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τότε το ήμισυ του προσφερόμενου γλυκογόνου του ήπατος, αφήνοντας απόθεμα λιγότερο από ό, τι χρειάζεται για τις οκτώ ώρες της ανάπαυσης.

Τρώγοντας μέλι πριν τον ύπνο εφοδιάζετε εκ νέου το συκώτι με γλυκογόνο και διασφαλίζετε την επάρκειά του για όλη τη νύχτα χωρίς να χρειαστεί ο εγκέφαλος να σας ξυπνήσει ζητώντας καύσιμα για την λειτουργία του.


2. Απελευθερώνει την Ορμόνη του Ύπνου

Δεύτερον, το μέλι διευκολύνει τον ύπνο, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση της μελατονίνης στον εγκέφαλο. Πυροδοτεί ελαφρά τα επίπεδα της ινσουλίνης και η ινσουλίνη διεγείρει την απελευθέρωση της τρυπτοφάνης στον εγκέφαλο.

Η τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε σεροτονίνη, η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε μελατονίνη. Μόλις η συγκέντρωση της μελατονίνης φτάσει σε μια ορισμένη τιμή, αναστέλλεται η απελευθέρωση της ινσουλίνης, έτσι σταθεροποιούνται περαιτέρω τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η μελατονίνη είναι απαραίτητη για τον αποκαταστατικό ύπνο. Συχνά αποκαλείται ως «η ορμόνη της ευεξίας», βοηθά στην ενίσχυση της ανοσίας και διευκολύνει στην ανοικοδόμηση των ιστών κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα, αλλά θα σας θεραπεύσει και θα σας αναζωογονήσει για την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχουν πολλά σκευάσματα για την αϋπνία που μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν όλα αυτά τα συνδυαστικά πλεονεκτήματα.


Περισσότερα οφέλη που έχει για την υγεία το Μέλι

Τα οφέλη του μελιού δεν αρχίζουν και τελειώνουν με την λύση για την αϋπνία.
Είναι φυσικός αντι-βακτηριακός παράγοντας με σημαντική επουλωτική δράση, χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε επείγοντα περιστατικά έχοντας την ικανότητα να καταπολεμά τις λοιμώξεις.
Χρησιμοποιείται συχνά σε βιολογικά σαμπουάν και σαπούνια, μιας και έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμά αποτελεσματικά την φλεγμονώδη ακμή.
Το μέλι είναι αντιδιαβητικός παράγοντας, μειώνοντας τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα και γενικά είναι πιο εύκολα ανεκτό από άλλα σάκχαρα.
Είναι φυσικό αντιμικροβιακό. Το μέλι έχει δείξει σημαντικές δυνατότητες στην αντιμετώπιση ανθεκτικών στα φάρμακα βακτηρίων και πιθανώς μπορεί να αναστρέφει την ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά.

Έχεις Αϋπνίες; Δοκίμασε αυτό το Συστατικό και θα έχεις έναν Ήρεμο Ύπνο! Έχεις Αϋπνίες; Δοκίμασε αυτό το Συστατικό και θα έχεις έναν Ήρεμο Ύπνο! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.