ΒΙΝΤΕΟ Σοκ – Γερμανός Celebrity: ”Οι Έλληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κώλο – Τρώνε τα λεφτά της Μέρκελ”

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: Ο Γερμανός Celebrity και επιχειρηματίας Robert Geiss πριν λίγα 24ωρα εξέφρασε πραγματικά τον θυμό του για τους Έλληνες με πολύ άσχημα λόγια.

Όλα έγιναν καθώς, όπως φαίνεται, δεν του επιτράπηκε η είσοδος από την Τουρκία στην Ελλάδα, όπου ήθελε να κάνει μια σειρά γυρισμάτων στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους και καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια δεν επιτράπηκε σε κάποιους από τους επιβαίνοντες του ιδιωτικού πλοίου που κατέχει ο Γερμανός επιχειρηματίας να αποβιβαστούν στην Ελλάδα.

Επίσης ζητήθηκε από την παραγωγή να πληρώσουν προκαταβολικά κάποιους φόρους για την παραμονή του κότερου στα ελληνικά λιμάνια προορισμού.

Αυτή φυσικά η δυσκολία εξόργισε τον Γερμανό επιχειρηματία και την γυναίκα του, Carmen Geiss, με αποτέλεσμα με ένα βίντεο στο fb και όντως πολύ θυμωμένος να βρίζει τους Έλληνες με πολύ άσχημο τρόπο.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Γερμανός έχει εκφράσει κι άλλες φορές την δυσφορία του για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτή τη φορά όμως χρησιμοποίησε ένα λεξιλόγιο, το οποίο δεν θα άρμοζε σε έναν άνθρωπο του χώρου του θεάματος. Σε μετάφραση τα όσα λέει:

Αυτό είναι απίστευτο, αυτό είναι αδιανόητο. Εμείς προσπαθούμε να πάμε από την Τουρκία στην Ελλάδα αλλά οι Έλληνες μας κλείνουν όλες τις πόρτες. Στην Τουρκία μας υποδέχθηκαν με μεγάλη φιλοξενία, διαμείναμε με μεγαλοπρέπεια και βρήκαμε μια γαμάτη τοποθεσία! Στην Τουρκία ήταν όλα καλά!
Η Ελλάδα όμως δεν θέλει τουρίστες, η Ελλάδα δεν θέλει χρήματα, η Ελλάδα δεν χρειάζεται χρήματα… Έχει αρκετά χρήματα από αυτά που παίρνει από την κυρία Μέρκελ και δεν χρειάζεται άλλα. Νομίζω θα αποφασίσω να παρακάμψω την Ελλάδα. Αυτό δεν γίνεται βέβαια με το πλοίο αλλά μπορεί να ταξιδέψω γύρω από την Ελλάδα κατευθείαν στη Σικελία και στο τέλος οι Έλληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κώλο.
Δύο ημέρες ασχολούμαι με το πρόβλημα της Ελλάδας και θέλω να ταξιδέψω από νησί σε νησί και να φέρω την Ελλάδα πιο κοντά στους ανθρώπους και αυτοί τι κάνουν; Στην μια περιοδεία λένε όχι αυτός ο φίλος δεν μπορεί να ανέβει, στην άλλη ο άλλος φίλος δεν μπορεί να κατέβει. Χρειαζόμαστε ορισμένα χρήματα προκαταβολικά κτλ και τέλως πάντων αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες θέλουν μόνο λεφτά αλλά χωρίς τους Geisses

Δείτε το βίντεο:



ΒΙΝΤΕΟ Σοκ – Γερμανός Celebrity: ”Οι Έλληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κώλο – Τρώνε τα λεφτά της Μέρκελ” ΒΙΝΤΕΟ Σοκ – Γερμανός Celebrity: ”Οι Έλληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κώλο – Τρώνε τα λεφτά της Μέρκελ” Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.