CERN :ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Εξαφάνιση επιστήμονα σε άλλη διάσταση;;;;

Εχω μια φίλη στο ΥΤ, σε αρκετά σημαντική θέση (στις ΗΠΑ), δε θα πω ιδιότητες και ποια θέση.

Θα πω μόνο οτι έχει πρόσβαση σε πολλά…
“Οποτε μου δίνει πληροφορία ή με παραπέμπει σε βίντεο, είναι κάτι σοβαρότατο (και ενίοτε συγκλονιστικό).
Μου ειπε να ακούσω αυτο με προσοχή και να το ερευνήσω…

Δεν το άκουσα όλο ακόμα, αλλά πληροφορώ ότι αν νομίζουμε (όχι μονο εμείς, αλλά ακόμα κι οι καλύτεροι επιστήμονες στον κόσμο) ότι ξέρουμε τι γίνεται, πότε γίνεται και πώς γίνεται στο ΣΕΡΝ, είμαστε βαθιά νυχτωμένοι. Κυριολεκτικά… Δεν ξέρουμε το Χριστό μας. Το βίντεο που είχα ανεβάσει έχει κάποιες σωστές αιτιάσεις, αλλά δε συλλαμβάνουν καν αυτά που λένε (πιστεύω…)
Με όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα, έχει σηκωθεί η τρίχα μου κάγκελο…
έχει μουδιάσει το κεφάλι μου. Και είμαι μόνο στο 12ο λεπτό.
Μιλάει επιστήμων μέσω audiobook (ηλεκτρονική φωνή)
Είναι άντρας αλλά για κάποιο λογο διάλεξε γυναικεία ηλεκτρ. φωνή.
Θα μεταφράσω για αρχη, όσα λέει στην περιγραφή.
(τα οποία λέει επακριβώς στην αρχή του βιντεο)
Έτσι, θα πάρετε μια καλή ιδέα για το περιεχόμενο…
Εξαφανίζεται επιστήμονας του CERN
1) παραβιάζω το διεθνές δίκαιο σχετικά με την μυστικότητα, δημοσιοποιώντας
αυτές τις πληροφορίες.
2) Δεν θα αποκαλύψω πού βρίσκομαι, αφού ξέρω πως οποιαδήποτε απόπειρα να αποδείξω τι είδα ή σε τι συμμετείχα, θα έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση εξολόθρευσή μου.
Λέγομαι Dr. Edward Mantill και ήμουν (τυπικά είμαι ακόμα) ένας φυσικός στο CERN, που βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας. Ειδικεύομαι στην μοριακή και υποατομική έρευνα, εστιάζοντας στις αλληλεπιδράσεις των quark. Με άλλα λόγια, μελετώ πάρα πολύ μικρά σωματίδια και το πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
Μέχρι την Πέμπτη 15/1/2014, ήμουν ένας φυσιολογικος επιστήμονας που ζούσα και δούλευα στις εγκαταστάσεις του CERN. Οι περισσότεροι επιστήμονες που σχετίζονται με το παρακλάδι της έρευνας στο οποίο είμαι κι εγώ, μένουν στους κοιτώνες της εγκατάστασης στη Γενεύη και βγαίνουν έξω μόνο για κοινωνικες δραστηριότητες, και κατά καιρούς για να επισκεφθούν το σπίτι τους.
Οι περισσότεροι από σας που έχετε ακουσει για το CERN. θα έχετε ακούσει και για το LHC (το μεγάλο επιταχυντή αδρονιων). Ειναι ο μεγαλύτερος επιστημονικος μηχανισμός που υπερβαίνει τα 20 μίλια σε διάμετρο και διασχίζει (υπογείως) τα εδάφη δύο κρατών (της Ελβετίας και της Γαλλίας).
Στον κόσμο ειπώθηκε ότι δαπανήθηκαν δεκάδες δις ευρώ για να κατασκευαστεί, ώστε να μελετηθεί η γέννηση του σύμπαντος και ότι με τις συγκρούσεις που γίνονται μέσα στον επιταχυντή, θα μπορέσουμε να δούμε ορισμένα φαινομενα που μπορούν να προκύψουν μόνο οταν τα σωματίδια συγκρουστούν σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
Το μηχανημα ΔΕΝ σχεδιάστηκε γι’αυτό, ούτε χρησιμοποιήθηκε γι’αυτο όταν πρωτοφτιάχτηκε..
Ο κύριος λόγος που φτιάχτηκε ο επιταχυντής στο CERN. ήταν για να ανοιχτεί μια πόρτα (πύλη)
Και εξηγούμαι: Η ιδέα της πόρτας γεννήθηκε στη δεκαετία του ’60. Μετά από απόπειρες πολλών ετών να κρύψουν το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλης κλίμακας και δημοσιοποίησης αλληλεπιδράσεων, όπως το επεισόδιο στο Roswell, και το επεισόδιο της Μάχης για το Λος Άντζελες πολύ πριν απ’αυτο΄, οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Αγγλίας και της Γαλλίας αποφάσισαν να ρίξουν όλο τους το δυναμικό στις έρευνες για να μάθουν τι ακριβώς ήταν αυτά τα αντικείμενα.
Πολλές οι εικασίες. Ήταν τα ΑΤΙΑ από άλλο πλανήτη; Ήταν από άλλο χρόνο; Ή ήταν απλά μαζική υστερία και μαζική αυταπάτη, που γιγαντώθηκε με την καλπάζουσα φαντασία του κόσμου που φοβόταν πολύ τους κομουνιστές και την τεχνολογία τους; Όχι, δεν ήταν τίποτα από αυτά.
Το σύμπαν μας είναι μια σελίδα σε ένα πολύ μεγάλο βιβλίο. Σκεφτείτε ένα κλειστό βιβλίο πάνω στο τραπέζι. Βλέπετε τις σελίδες στοιβαγμένες τη μια πάνω στην άλλη, δεμένες στη ραχοκοκαλιά του βιβλίου, και κλεισμένες από δύο παχιά εξώφυλλα. Το δικό μας σύμπαν είναι μια σελίδα σε ένα τεράστιο βιβλίο που τα περικλείει όλα.
Και δεν είνα μόνο η δική μας σελίδα που είναι πλούσια σε σκέψεις που έχουν καταγραφεί σ’αυτήν.
Κάθε σελίδα στο βιβλίο, αντιπροσωπεύει μια διαφορετική διάσταση, και η κάθε μία, έχει τη δική της μοναδική γραφή, τη δική της μοναδική ιστορία, το δικό της μοναδικό τρόπο να απομονώνεται από τις άλλες σελίδες. Δεν έπρεπε να υπάρχει καμία αλληλεπίδραση μεταξύ σελίδων, όπως το μελάνι στη μια σελίδα ενός κανονικού βιβλίου, δεν διαρρέει στην άλλη.
Κάθε σελίδα είναι ένα σύμπαν από μόνο του.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=261560#p261560
Το άκουσα όλο.
Περίληψη:
Λέει ότι υπάρχει μέσα μια πολύ μικρή ομάδα, ξέχωρη από τους υπόλοιπους,
που επιδιώκει αυτό το άνοιγμα της πόρτας. Η αρχηγός της ομάδας λεγόταν «πατέρας» και η «πατέρας» είχε ορίσει σε περίπτωση που θα πάθει κάτι έναν επιστήμονα που αποκαλούσαν «μητέρα».
Το Γενάρη του ’14, έβαλαν σε λειτουργία τον επιταχυντή και έφτασαν σε ταχύτητες που δεν είχαν ξαναπιάσει μέχρι τότε… ανέβηκαν στα 38 Tev (όπου Tev= τρισεκατομύρια βολτ ηλεκτρονίων) με την ψυχή στα δόντια, από φόβο μην εκραγεί ο επιταχυντής… Αυτό δε θα έκανε ζημιά στους κατοίκους της περιοχής, αλλά θα διαλυόταν οριστικά το πανάκριβο αυτό μηχάνημα. Βλέποντας ότι στα 38 Tev δεν έγινε τίποτα, τόλμησαν και αύξησαν την ταχύτητα στα 40 Tev. Τότε έγινε κάτι περίεργο. Γέμισε ο χώρος με ένα
λευκό εκτυφλωτικό φως.
“Εκλεισαν τον επιταχυντή και διαπίστωσαν ότι στην καρέκλα που καθόταν ο (η) «πατέρας», είχε μείνει ένα βαθούλωμα απ’το βάρος της που καθόταν πάνω, και όλα όσα είχε επάνω της.. ρούχα, σκουλαρίκια κλπ. Η ίδια η «πατέρας» εξαφανισμένη. Εψαξαν στις καταγραφές της κάμερας
ασφαλείας μήπως δουν τίποτα περισσότερο την ώρα που εκείνοι έβλεπαν μόνο το λευκό εκθαμβωτικό φως, αλλά κι η κάμερα τα ίδια έδειχνε. Τα data που επεξεργαζόταν ο υπολογιστής μετά την ανάπτυξη ταχύτητας
των 40Tev, βγήκαν επιτέλους, αλλά κι αυτά δεν έδειξαν κάτι εκτός από το γεγονός οτι είχαν πιάσει την ταχυτητα του φωτός. Αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν ξανά τον επιταχυντή, να φτάσουν στην ίδια ταχύτητα μπας και ξαναφέρουν πίσω την «πατέρα».
Η Σύνθια, μία εκ των επιστημόνων της ομάδας, έφερε έντονη αντίρρηση λέγοντας πως ήταν πολύ επικίνδυνο και πως ήταν πολύ νέα για να ρισκάρει, μόνο και μόνο για την πιθανότητα να φέρουν πίσω την «πατέρα». Ο επιστήμονας που ει΄χε ορισθεί ως «μητέρα», προχώρησε στην ενεργοποίηση του επιταχυντή. Έφτασαν πάλι τα 40Tev και πάλι προέκυψε το λευκό φως… και λίγα δεύτερα μετά, ακούστηκε ένας γδούπος… Όταν έκλεισαν τον επιταχυντή και έφυγε το φως και μπορούσαν να δουν τριγύρω τους, είδαν την «πατέρα» να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα θεόγυμνη. Είχε χαθεί όμως ο «μητέρα».
Τα ρούχα και τα γυαλιά του πάλι στην καρέκλα. Η Συνθια εντωμεταξύ ηταν φευγάτη. Είχε πάει στην τραπεζαρία όταν έφερε την αντίρρηση. Δεν περιορίστηκε όμως σ’αυτό. Κάλεσε τις αρχές.
Επέστρεψε και τους είπε ότι κάλεσε τις αρχές. “Εγιναν έξαλλοι μαζί της, αφού αν μάθαιναν τι έπαιξε θα τους μάζευαν όλους να τους κάνουν πειραματόζωα, μια και είχε εξαφανιστεί κάποιος απ’την ομάδα.
Ξανάβαλαν μπρος τον επιταχυντή για τρίτη φορά, πάλι έπιασαν ή ξεπέρασαν κατά ελάχιστο τα 40Tev και πράγματι επέστρεψε και ο «μητέρα». Είχαν ήδη όμως έρθει οι μπάτσοι της Ελβετικής κυβέρνησης και περικύκλωσαν τον χώρο… Άρχισαν να τρέχουν για να την κοπανήσουν. Κάποια πόρτα δεν άνοιγε πια με την ειδική καρτέλα πρόσβασης που είχαν πάνω τους… η «πατέρας» όμως, κατάφερε με ειδικό κωδικό να την ανοίξει. “Επρεπε να φύγουν το συντομότερο και άρχισαν να τρέχουν ενώ όλοι κοιτούσαν τη Σύνθια που τους κάρφωσε με αηδία… όμως κι αυτή τους ακολουθούσε…


και κάπως έτσι απότομα τελειώνει αυτό το βίντεο.
Όπως λέει κι η Κατ, take it with a grain of salt.
Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί να είναι ένα καλοστημένο παραμύθι.
Πάντως, έχει ενδιαφέρον…
ΠΗΓΗ
CERN :ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Εξαφάνιση επιστήμονα σε άλλη διάσταση;;;; CERN :ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Εξαφάνιση επιστήμονα σε άλλη διάσταση;;;; Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.