30+ ΙΔΕΕΣ για ΒΡΕΦΙΚΑ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Aπό το πρώτο ...υπερηχογράφημα έως τα πρώτα τους παπούτσια,ρουχαλάκια, οι πρώτες αδέξιες ζωγραφιές τους,φωτογραφίες, το λατρεμένο τους αρκουδάκι ή τα αυτοκινητάκια τους.
Μνήμες ανεκτίμητες, για όταν θα έχουν μεγαλώσει, αντικείμενα που μπορείτε να κρατήσετεδημιουργώντας αναμνηστικά που, ανάλογα με το "κουτί" που θα επιλέξετε να τα τοποθετήσετε, κάποια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διακοσμητικά σε βρεφικά-παιδικά δωμάτια.

Εκτός από την συγκέντρωσή τους σε όμορφα κουτιά, βαλιτσάκια κλπ. μπορείτε να δημιουργήσετε "κάδρα" με κάθε κάθε είδους αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, φωτογραφίες, κλπ. χρησιμοποιώντας κορνίζες είτε έτοιμες είτε κατά παραγγελία (σε έναν ξυλουργό) με το βάθος που χρειάζεται ανάλογα με το μέγεθος των αντικειμένων που θα τοποθετήσετε ή και ανοιχτές κορνίζες (χωρίς τζάμι).
Ένα από τα πιο κλασσικά αναμνηστικά από τα πρώτα χρόνια των παιδιών είναι επίσης το αποτύπωμα της πατούσας ή της παλάμης τους, που μπορεί να δημιουργηθεί είτε με χρώμ αείτε σαν ανάγλυφο πάνω σε φυσικό πηλό.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετεχρώματα τροφίμων-ζαχαροπλαστικής ή αντί για πηλό την κλασσική ζύμη σόδας που δίνει "πορσελάνινο" αποτέλεσμα, αν και η πιοπρακτική και ολοκληρωμένη επιλογή για τέτοιου είδους αναμνηστικά είναι τα έτοιμα σετ πηλός-κορνίζα που θα βρείτε στην αγορά ειδικά για αυτήν την χρήση.

Η σύγχρονη τεχνολογία στις εκτυπώσεις, παρέχει επίσης πολλές δυνατότητες για να "συγκεντρώσετε" φωτογραφίες των παιδιών, ζωγραφιές τους κλπ. σε κανονικά εκτυπωμένα βιβλία-ημερολόγια (photobooks), επιλέγοντας το δικό σας εξώφυλλο, κείμενα κλπ. κάτι αντίστοιχο με τα   γάμων-βαφτίσεων
Επισκεφτείτε ένα μεγάλο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων και ζητείστε σχετικές πληροφορίες.




































ΠΗΓΗ
30+ ΙΔΕΕΣ για ΒΡΕΦΙΚΑ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ 30+ ΙΔΕΕΣ για ΒΡΕΦΙΚΑ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.