ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που ΕΙΔΕ και Τάραξε τον Πατριάρχη όταν Πήγε στην Αμφίπολη;

Τον αρχαιολογικό 

χώρο της Αμφίπολης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (21/04/15) ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

«Οι θησαυροί που ανακαλύφθηκαν στην Αμφίπολη αποδεικνύουν τη δόξα, το μεγαλείο και την ελληνικότητα της Μακεδονίας»δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αρχαίας Αμφίπολης, του λόφου Καστά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στον αρχαιολογικό χώρο, το πρωί της Τρίτης.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις τελευταίες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, ξενάγησε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, ενώ τον συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, ο δήμαρχος Αμφίπολης, Κώστας Μελίτος και ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας, Θεολόγος.

Ο κ. Βαρθολομαίος παρέμεινε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αμφίπολης για περίπου μία ώρα, ενώ, φεύγοντας ευλόγησε τους κατοίκους του χωριού της Μεσσολακιάς. Κατά την αποχώρησή του από τις Σέρρες εξέφρασε ικανοποίηση για τη φιλοξενία που δέχθηκε στη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής του στον νομό.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

Όλοι ρωτάνε τι είναι αυτό το «πράγμα» που αποκαλύφθηκε στην Αμφίπολι. Καμιά φορά, η απάντηση μπορεί να έρθει και έμμεσα, αν απαντηθεί κάποια ευκολότερη ερώτηση. Ας την κάνω λοιπόν. Γιατί τον Απρίλιο του 2015 ήρθε ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος και επισκέφτηκε τον «ΚΑΣΤΑ» στην Αμφίπολι;

Από μαρτυρίες παρισταμένων δημοσιογράφων, ήταν εξαιρετικά ταραγμένος μπροστά σε αυτό το «πράγμα»!!! Γιατί Σεβασμιότατε; Τι ήρθατε να κάνετε εκεί; Θεωρώ αυτό ευκολότερο, από το να δώσει κάποιος απευθείας ορισμό για το «πράγμα». Η επίσκεψή του βέβαια, ακυρώνει τις λέξεις ΤΥΜΒΟΣ και ΤΑΦΟΣ, που χρησιμοποιήθηκαν για να καμουφλάρουν την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του χώρου. Οι μικροί φτωχοί και ανόητοι που το σκέφτηκαν αυτό, θα εισπράξουν την αμοιβή τους!

Τι είναι λοιπόν αυτό που ταράζει τους ατάραχους; Που έλκει σαν μαγνήτης προσωπικότητες; Κάτι που βέβαια κανένας άλλος τύμβος ή τάφος κάνει.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που ΕΙΔΕ και Τάραξε τον Πατριάρχη όταν Πήγε στην Αμφίπολη; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που ΕΙΔΕ και Τάραξε τον Πατριάρχη όταν Πήγε στην Αμφίπολη; Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.