Το 1977 βγήκε 1ο ραντεβού με έναν Άντρα αλλά από τότε δεν την πήρε ποτέ Τηλέφωνο. 33 Χρόνια μετά, συνειδητοποιεί κατή συγκλονιστικό!

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ο Rick και η Karen βγήκαν για ένα ραντεβού όσο ακόμα ήταν μαθητές στο σχολείο. Η Karen πίστευε ότι υπήρχε χημεία, γι’ αυτό εξεπλάγη όταν ο Rick δε την ξαναπήρε ποτέ τηλέφωνο.

Ο Rick και η Karen κατέληξαν να παντρευτούν με άλλα άτομα και να αποκτήσουν παιδιά. Και οι δύο κατέληξαν να πάρουν διαζύγιο.

Τότε το 2010, επανασυνδέθηκαν στο Facebook. Τη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλον στο Facebook, σκέφτηκαν πως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα.

33 χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, ο Rick ζήτησε από την Karen να βγουν για δεύτερο ραντεβού. Επίσης της αποκάλυψε το λόγο που δεν την ξαναπήρε τηλέφωνο: «Ήμουν ντροπαλός, και τότε πέρασε πολύς καιρός μέχρι να το καταλάβω.» Σκεφτόταν ότι θα του είχε θυμώσει που δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο!

Δεν άργησε να γίνει το δεύτερο ραντεβού και ο Rick και η Karen ερωτεύτηκαν. Η καθυστερημένη σχέση τους, τους έκανε να συνειδητοποιήσουν για τη μοίρα, τη σωστή χρονική στιγμή και την πραγματική αγάπη.

«Η Karen έφερε πίσω στη ζωή μου την αγάπη και με έκανε να νιώσω ολοκληρωμένο άτομο,» δηλώνει ο Rick.  «Νομίζω δεν ήξερα τι σημαίνει το άλλο μου μισό μέχρι τώρα.»

Όταν ο Rick έκανε πρόταση γάμου στην Karen, της είπε ότι θα πήγαιναν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για ψώνια του γάμου. Όμως η Karen δεν είχε ιδέα ότι ο Rick είχε ετοιμάσει ένα μυστικό σχέδιο με τους παραγωγούς της εκπομπής Rachael Ray Show — και ότι ο γάμος τους θα γινόταν πολύ πιο σύντομα από όσο εκείνη πίστευε…

Let's block ads! (Why?)

Το 1977 βγήκε 1ο ραντεβού με έναν Άντρα αλλά από τότε δεν την πήρε ποτέ Τηλέφωνο. 33 Χρόνια μετά, συνειδητοποιεί κατή συγκλονιστικό! Το 1977 βγήκε 1ο ραντεβού με έναν Άντρα αλλά από τότε δεν την πήρε ποτέ Τηλέφωνο. 33 Χρόνια μετά, συνειδητοποιεί κατή συγκλονιστικό! Reviewed by olablogs on 16:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.