Ο μήνας που γεννηθήκατε αποκαλύπτει τα πάντα για σας

Ο μήνας που γεννηθήκατε μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα από όσα νομίζετε για το ποιοι είστε ως άτομο και εσωτερικά και εξωτερικά. Οι περιγραφές που ακολουθούν είναι για κάθε μήνα του χρόνου.
Αναφέρονται λεπτομερώς στο πως νιώθετε και πράττετε, το πώς σας βλέπουν οι άλλοι και την επιρροή σας πάνω τους.
Όλα αυτά αντλούνται από την αστρολογία, η οποία βασίζει τα στοιχεία του χαρακτήρα ανάλογα με τον τρόπο ευθυγράμμισης των αστεριών τον μήνα που γεννηθήκατε.
Έχουν περιγραφεί από πολλούς ως εξαιρετικά ακριβείς και προσωπικά μπορώ να συμφωνήσω αφού με περιέγραψε τέλεια. Διαβάστε για να δείτε αν σας ταιριάζει ο μήνας γεννήσεως, διασκεδάστε και απολαύστε το!
Ιανουάριος – Είστε ισχυρογνώμονες και δυναμικοί. Πάντα παρατηρείτε τον κόσμο που σας περιβάλλει και αγαπάτε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, κάτι που συχνά περνάτε στους άλλους αφού είστε γεννημένοι δάσκαλοι.
Φεβρουάριος – Είστε πολύ δημιουργικοί, αφηρημένοι και διανοούμενοι. Μπορείτε να γίνετε ευέξαπτοι και επιθετικοί αν νιώσετε παγιδευμένοι, αλλά αν νιώθετε ελεύθεροι και άνετοι γίνεστε γοητευτικοί, ειλικρινείς και πιστοί.
Μάρτιος – Είστε ήσυχοι, συνεσταλμένοι και αναζητάτε γαλήνιο περιβάλλον. Είστε ευγενικοί με όλους όσους συναντάτε κι όμως τείνετε να κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα και την προσωπικότητα από τον κόσμο.
Απρίλιος – Είστε δυνατοί διανοητικά και φυσικά και βιάζεστε να κάνετε πράγματα που αργότερα μετανιώνετε. Λαχταράτε την προσοχή και ευδοκιμείτε όταν έχετε στραμμένα όλα τα βλέμματα και γι αυτό ίσως αναζητάτε το ρίσκο.
Μάιος – Είστε αποφασισμένοι, όμορφοι φυσικά και ψυχικά και πολύ έξυπνοι. Μπορείτε εύκολα να θυμώσετε όπως και να παρηγορηθείτε και συχνά βλέπετε τρελά όνειρα την νύχτα για το μέλλον σας.
Ιούνιος – Είστε ευγενικοί και πολύ ευαίσθητοι. Συχνά είστε γλυκομίλητοι κι έτσι οι άλλοι σας ακούν όταν μιλάτε. Επίσης είστε ονειροπόλοι με πολλές ιδέες για το μέλλον.
Ιούλιος – Είστε ευφυείς, εκρηκτικοί και έχετε πολλή ενέργεια. Είστε πάντα έτοιμοι για ότι εμφανιστεί στον δρόμο σας και έλκετε τους άλλους. Ωστόσο, πληγώνεστε εύκολα και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ανακάμψετε.
Αύγουστος – Είστε αστείοι, θαρραλέοι, νοιάζεστε για τους άλλους και είστε εκ φύσεως ηγέτες. Η αγαπητή προσωπικότητα και το πνεύμα σας μπορούν να δώσουν την θέση τους μερικές φορές σε θυμωμένες εκρήξεις και στη ζήλια αλλά επανέρχεστε γρήγορα.
Σεπτέμβριος – Είστε προσεκτικοί, οργανωτικοί, ήρεμοι, τελειομανείς και έχετε αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να είστε επικριτικοί με τους άλλους και γι αυτό ίσως αποξενώνεστε επειδή περιμένετε πολλά από αυτούς. Επίσης είστε πεισματάρηδες.
Οκτώβριος -Είστε ομιλητικοί, έχετε κοινωνικά προσόντα και είστε γεμάτοι ζωή και γοητεία. Είστε ανεξάρτητοι και όταν πληγώνεστε ανακάμπτετε γρήγορα, ίσως επειδή είστε αισιόδοξοι και έχετε θετική αντίληψη.
Νοέμβριος – Είστε μοναδικοί, θαρραλέοι, μυστικοπαθείς και πολύ έξυπνοι. Σπανίως θυμώνετε και δεν χρειάζεστε βοήθεια από κανέναν αφού εσείς κινητοποιείτε τον εαυτό σας. Σκέφτεστε πως αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.
Δεκέμβριος – Είστε ελεύθερο πνεύμα, υπερήφανοι, πιστοί και γενναιόδωροι. Τείνετε να είστε πολύ δραστήριοι, σας αρέσει να είστε κοινωνικοί και να παίζετε παιχνίδια. Είστε επίσης ανυπόμονοι, ευέξαπτοι και μισείτε τους περιορισμούς.
Μάγεια Τ.
awakengr.com
πηγη
Ο μήνας που γεννηθήκατε αποκαλύπτει τα πάντα για σας Ο μήνας που γεννηθήκατε αποκαλύπτει τα πάντα για σας Reviewed by olablogs on 16:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.