Απίστευτο: Γυναίκα έφαγε καλαμάρι που γέννησε μέσα στο στόμα της


Απίστευτο και όμως αληθινό! Μια 63χρονη γυναίκα από τη Νότια Κορέα έτρωγε...

καλαμαράκια όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στόμα της. Αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάποιο από τα καλαμάρια είχε βρει πρόσφορο έδαφος στο στόμα της για να γεννήσει!
Πρόκειται για τα κεφαλόποδα που είναι θαλάσσιοι οργανισμοί, οι οποίοι ανήκουν στη συνομοταξία των υδρόβιων μαλακίων, αποτελούν το πιο εξελιγμένο είδος τους και ονομάστηκαν έτσι επειδή τα πλοκάμια τους εκφύονται από το κεφάλι. Στην ομοταξία τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα θράψαλα, τα καλαμάρια, οι σουπιές και τα χταπόδια.
Είναι καλυμμένα με ένα υλικό που μοιάζει με τσιμέντο και τους επιτρέπει να κολλάνε. Για την ακρίβεια, τα περισσότερα κεφαλόποδα διαθέτουν μελανοφόρο σάκο, ώστε να αποδεσμεύουν μελάνη και να θολώνουν τα νερά, για να διαφεύγουν από τους εχθρούς τους.
Αυτοί οι μικροργανισμοί κόλλησαν στα ούλα και τη γλώσσα της 63χρονης και ύστερα από την αφαίρεσή τους διαγνώστηκαν ως σπερματοζωάρια καλαμαριού. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2016, αφότου μια γυναίκα έφαγε ωμό καλαμάρι και ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο στόμα. Αυτά τα ατυχήματα συμβαίνουν πιο συχνά στις ανατολικές χώρες, όπου οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο ωμό ψάρι, ενώ στη Δύση τα εσωτερικά όργανα αφαιρούνται για να μην υπάρχει κίνδυνος κατανάλωσης σπερματοζωαρίων.
Πηγή
πηγη
Απίστευτο: Γυναίκα έφαγε καλαμάρι που γέννησε μέσα στο στόμα της Απίστευτο: Γυναίκα έφαγε καλαμάρι που γέννησε μέσα στο στόμα της Reviewed by olablogs on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.