Βρέθηκε δείγμα νεράιδας του οποίου το DNA δεν ταιριάζει με κανένα ζωντανό οργανισμό γνωστό στους επιστήμονες

Οι νεράιδες είναι τα πιο γνωστά πλάσματα ως δημιουργήματα της φαντασίας των παραμυθιών της Δυτικής και όχι μόνο κουλτούρας. Πολλοί άνθρωποι κατά καιρούς έχουν αναφέρει πως κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν δει κάτι που έμοιαζε με νεράιδα. Ίσως έχετε ακούσει από τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας ιστορίες για τα στοιχειά όπως τα αποκαλούσαν τα οποία έβγαιναν βόλτες στα δάση και που έμοιαζαν με πεταλούδες που έχουν πάρει ανθρώπινη μορφή.

Πέρα από τη σφαίρα της φαντασίας όμως πριν μερικά χρόνια επιστήμονες έκαναν μία συναρπαστική και σπάνια φυσικά ανακάλυψη! Βρήκαν ένα δείγμα που ταιριάζει άριστα στη μορφή και στο σωματότυπο όλες αυτές τις περιγραφές που η παράδοση προσάπτει στις νεράιδες.

Πρόκειται για το αποσυντιθεμένο σώμα ενός μικρού οργανισμού που έχει χαρακτηριστικά πτηνού, πεταλούδας αλλά και ανθρώπινα άκρα και πρόσωπο. Πολλές ήταν οι εξετάσεις για το DNA και τη γενετική ταυτότητα του ευρήματος αυτού. Δεν βρέθηκε κανένας οργανισμός που να έχει κάποια συγγένεια με μυστήριο αυτό δείγμα.Η ανακάλυψη του όμως είναι ότι πιο κοντινό στοιχείο έχουμε που αποδεικνύει την ύπαρξη των νεράιδων.

Να αναφέρουμε πως αρχικά και εύλογα οι επιστήμονες που ανέλαβαν την έρευνα και την παρατήρηση του δείγματος είχαν κατηγορηθεί πως η όλη κατάσταση πρόκειται για μια φάρσα και απάτη που έστησαν.

Και όμως μετά από αναρίθμητα τεστ που διεξάχθηκαν για την αυθεντικότητα του, τελικά οι επιστήμονες με επικεφαλής της έρευνας τον Dr. Rangel και Dr Shaw κατέληξαν πως δεν πρόκειται για απάτη αλλά για ένα μυστήριο σπάνιο είδος που είτε πρόκειται για κάποια γενετική ανωμαλία ή για την ανακάλυψη ενός πολύ σπάνιου ζωντανού οργανισμού.

Οι έρευνες συνεχίζουν να υφίστανται πάνω στο δείγμα μέχρι νέα στοιχεία να έρθουν στην επιφάνεια σε σχέση με την καταγωγή αυτού του οργανισμού.

Τελικά οι νεράιδες υπάρχουν? Τα συμπεράσματα δικά σας..

Let's block ads! (Why?)

Βρέθηκε δείγμα νεράιδας του οποίου το DNA δεν ταιριάζει με κανένα ζωντανό οργανισμό γνωστό στους επιστήμονες Βρέθηκε δείγμα νεράιδας του οποίου το DNA δεν ταιριάζει με κανένα ζωντανό οργανισμό γνωστό στους επιστήμονες Reviewed by olablogs on 01:38 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.