Κρήτη: Έκλεισαν κουτάβια μέσα σε φούρνο και έβαλαν φωτιά (Βίντεο)

Σε ημιθανή κατάσταση η ηρωική σκυλίτσα δεν εγκαταλείπει τα κουταβάκια της. Όσα έμειναν ζωντανά και όσα έχασαν τη ζωή τους από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις, θύματα μιας απίστευτης κτηνωδίας που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στη Γέργερη στην Κρήτη λίγα μετρά μακριά από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Η άτυχη ηλικιωμένη σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο που υπάρχει στον περίβολο του σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγιναν κόκκινο πανί για όσους την κήρυξαν ανεπιθύμητη τη σκυλίτσα και τα μωρά της παρά τις προειδοποιήσεις των λιγοστών ανθρώπων που προσπαθούσαν να την προστατέψουν.

Η κτηνωδία κορυφώθηκε χθες το απόγευμα όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεισαν τη σκυλίτσα μέσα στο φούρνο τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια.

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα, καθώς η ηρωική σκυλίτσα παρέμεινε αβοήθητη στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.

Σε ημιθανή πλέον κατάσταση, μεταφέρθηκε το μεσημέρι σε κτηνιατρείο στο ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

Τη σοκαριστική ιστορία κατέγραψε καρέ - καρέ ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV μετά την καταγγελία κατοίκου της περιοχής, όπου κανείς δεν θέλησε να αναφερθεί στην ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη σκυλίτσα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον περασμένο Μάιο όταν, άγνωστος και πάλι δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή.

Let's block ads! (Why?)


Κρήτη: Έκλεισαν κουτάβια μέσα σε φούρνο και έβαλαν φωτιά (Βίντεο) Κρήτη: Έκλεισαν κουτάβια μέσα σε φούρνο και έβαλαν φωτιά (Βίντεο) Reviewed by olablogs on 12:32 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.