ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ : ΧΤΥΠΗΣΑΝ Τις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROKETSAN


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σύμφωνα με τις πληροφοριες, έγινε μεγάλη έκρηξη στις εγκαταστάσεις της μεγάλης πολεμικής βιομηχανίας, Roketsan, που βρίσκονται στο προάστιο Elmadağ της Άγκυρας.

Όπως αναφέρετε σε ένα πολύ σημαντικό πλήγμα κατά της Άγκυρας προχώρησαν οι Κούρδοι καθώς κτύπησαν το εργοαστάσιο της τουρκικής ROKETSAN στο Ελμαντάγ της Άγκυρας!


Ο πρόεδρος της Roketsan, İsmail Demir, μετά την έκρηξη δήλωσε ότι δεν υπάρχουν θύματα, (επίσημα), ενώ ο νομάρχης της Άγκυρας ανέφερε ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν 3 άτομα.
Oι HBDH ανέλαβαν την ευθύνη και πρόκειται για κουρδική οργάνωση.
Η εταιρία ROKETSAN υπάγεται στον τουρκικό Στρατό και παράγει ρουκέτες και πυραύλους για τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Με γραπτή τους ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, οι Μονάδες Εκδίκησης Τεκοσέρ Γκεβέρ του Ενωμένου Επαναστατικού Λαϊκού Κινήματος (HBDH), ανέλαβαν την ευθύνη για την δράση στην ROKETSAN.

Οι HBDH στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως η δράση της Μονάδας Εκδίκησης Τεκοσέρ Γκεβέρ, πραγματοποιήθηκε με ειδική τεχνική και ανέφερε τα εξής :
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ : ΧΤΥΠΗΣΑΝ Τις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROKETSAN ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ : ΧΤΥΠΗΣΑΝ Τις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROKETSAN Reviewed by olablogs on 09:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.