Σφαιρικό ιπτάμενο αντικείμενο στη Σουηδία, το 1953…

Σύμφωνα με τηλεγράφημα από τη Στοκχόλμη, το πλήρωμα ενός σκανδιναβικού αεροσκάφους, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Στοκχόλμη, παρατήρησε το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου του 1953, για αρκετά δευτερόλεπτα, ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο.

Το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο ήταν μεταλλικό, με στιλπνή επιφάνεια και κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση από το αεροσκάφος με μεγάλη ταχύτητα.

Αυτό ανέφερε επισήμως με έκτακτο ανακοινωθέν το Σουηδικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Μάλιστα, ο πιλότος του σουηδικού αεροσκάφους Κρίστιανσον, έμπειρος στη δουλειά του και γνώστης όλων των τύπων αεροπλάνων, νόμισε αρχικώς ότι επρόκειτο για κάποιο αεριωθούμενο σκάφος. Μα, παρατηρώντας την παράδοξη αυτή πτητική μηχανή, διαπίστωσε πως ήταν κάτι εντελώς καινούριο γι’ αυτόν, καθώς δεν είχε ξαναδεί ποτέ του τέτοιο ιπτάμενο μηχάνημα, το οποίο να είχε σχήμα σφαιρικό.

Το σφαιρικό ιπτάμενο αντικείμενο διήλθε πάνω από το σουηδικό αεροπλάνο, περίπου σε ύψος 1.500 μέτρων και κατόπιν, εξαφανίστηκε, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 18/12/1953…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 18/12/1953
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 18/12/1953

Let's block ads! (Why?)



Σφαιρικό ιπτάμενο αντικείμενο στη Σουηδία, το 1953…
Σφαιρικό ιπτάμενο αντικείμενο στη Σουηδία, το 1953… Σφαιρικό ιπτάμενο αντικείμενο στη Σουηδία, το 1953… Reviewed by olablogs on 09:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.