3 λόγοι που γεμίζει με κατσαρίδες η κουζίνα σας και τι να κάνετε για να τις ξεφορτωθείτε-ΦΩΤΟ

Η κατσαρίδες στην κουζίνα είναι ένα συχνό φαινόμενο, όσο σχολαστικά και αν καθαρίζεται, προκαλώντας υστερία στις νοικοκυρές.

Κατσαρίδες στην κουζίνα: Ελέγξτε την καφετιέρα στην κουζίνα

Τι είναι όμως αυτό που φταίει και γιατί τις βρίσκετε στην κουζίνα σας; Αυτό που πρέπει να τσεκάρετε πάση θυσία είναι η καφετιέρα σας. Κι όμως, εκεί είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται η εστία των μικροβίων.

Κατσαρίδες στην κουζίνα: Πως να καθαρίσετε την καφετιέρα

Επομένως η λύση βρίσκεται στην καθαριότητα της καφετιέρας σας. Για να καθαρίζετε την καφετιέρα σας θα χρειαστείτε: 1 φλ. ξίδι και 2 φλ. νερό.

Ξεκινήστε γεμίζοντας την κανάτα της καφετιέρας με το ξίδι και το νερό.

Ρίξτε το περιεχόμενο της κανάτας στο δοχείο νερού της καφετιέρας και ανοίξτε τον διακόπτη.

Αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αφήστε το νερό με το ξίδι στην κανάτα για περίπου 15 λεπτά.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία-αυτή τη φορά μόνο με νερό για να φύγει η μυρωδιά του ξιδιού από την καφετιέρα σας-άλλες δύο φορές. Κάθε φορά αφήνετε το νερό στην κανάτα για 15 λεπτά.

Στο τέλος ξεπλύνετε καλά την κανάτα και η καφετιέρα σας θα είναι πιο καθαρή από ποτέ.

Πέρα από αυτό, όμως, θα πρέπει να καθαρίσετε τα πάντα στο εσωτερικό της καφετιέρας σας και για να μην τρυπώνουν μέσα σε αυτό κατσαρίδες, κλείστε κάθε χαραμάδα ή τρύπα με ταινίες.

Κατσαρίδες στην κουζίνα: Το είναι αυτό που τις προσελκύει

Τι είναι, όμως, αυτό που προσελκύει τις κατσαρίδες;

Οι κατσαρίδες πηγαίνουν όπου υπάρχει υγρασία, σκοτάδι και πολύ ζέστη. Αυτά είναι, επομένως, τα τρία πράγματα που πρέπει να προσέχετε.

ΠΗΓΗ: Enimerotiko.gr

Let's block ads! (Why?)

ΧΡΗΣΙΜΑ – Newsitamea.gr
3 λόγοι που γεμίζει με κατσαρίδες η κουζίνα σας και τι να κάνετε για να τις ξεφορτωθείτε-ΦΩΤΟ 3 λόγοι που γεμίζει με κατσαρίδες η κουζίνα σας και τι να κάνετε για να τις ξεφορτωθείτε-ΦΩΤΟ Reviewed by Unknown on 12:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.