Ταξίδια στο διάστημα! BINTEO - Ο Δημήτρης Νανόπουλος στο Astronio | Astronio Live (#9)

Ο Δημήτρης Νανόπουλος στο Astronio | Astronio Live (#9)
Με τον παγκοσμίου φήμης θεωρητικό φυσικό Δημήτρη Νανόπουλο κουβεντιάζουμε για τη ζωή του, για τη θεωρία χορδών, για το πολυσύμπαν, για τη θεωρία των πάντων, και για την μεγάλη του πορεία στην επιστήμη! ►Astronio στα social media: Instagram: https://ift.tt/2PegzWp Facebook: https://ift.tt/2zEV1gM Twitter: https://twitter.com/_Astronio_ ►Διαβάστε το βιογραφικό του Δημήτρη Νανόπουλου: https://ift.tt/2YyXJkQ ►Εάν θεωρείτε ότι το κανάλι Astronio είναι αξιόλογο μπορείτε να το υποστηρίξετε: https://www.youtube.com/channel/UCYhH65nE2M8rGwMWvAlVu2A/join ------- Επιμέλεια: Παύλος Καστανάς Πηγές εικόνων: Αρχείο Δημήτρη Νανόπουλου, με την άδειά του Απόσπασμα από το βίντεο της ομιλίας του Peter Higgs: nobelprize.org Μουσική: Kevin Macleod - As I Figure, under a Creative Commons 3.0 license (https://ift.tt/2PfqA5Y)


Περιγραφή:: Ταξίδια στο διάστημα! Μικρά βίντεο σχετικά με την αστροφυσική και τις θετικές επιστήμες. Ο Δημήτρης Νανόπουλος στο Astronio | Astronio Live (#9)
Ταξίδια στο διάστημα! BINTEO - Ο Δημήτρης Νανόπουλος στο Astronio | Astronio Live (#9) Ταξίδια στο διάστημα! BINTEO - Ο Δημήτρης Νανόπουλος στο Astronio | Astronio Live (#9) Reviewed by olablogs on 16:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.