Ο γρίφος που έγινε viral: Μπορείς να καταλάβεις ποια από τις δυο γυναίκες λέει ψέματα;

Οι οφθαλμαπάτες του ίντερνετ είναι το αγαπημένο παιχνίδι των χρηστών, καθώς τρελαίνονται να σκέφτονται την λύση των γρίφων τους.

Είναι γνωστό όμως, ότι οι γρίφοι απαιτούν κυρίως φαντασία για την επίλυση τους και ότι λογική. Ακριβώς για αυτό, αποτελούν μια από τις καλύτερες ασκήσεις για το μυαλό μικρών και μεγάλων.

Ένας τέτοιος γρίφος είναι και η παρακάτω εικόνα, η οποία σε καλεί να ανακαλύψεις τον ψεύτη της ιστορίας. Η υπόθεση έχει ως εξής, ένας άντρας γύρισε από το snowboard και είδε ότι έλειπε το φαγητό του, οπότε και ρώτησε τις δυο γυναίκες της εικόνας, ποια από τις δυο το έφαγε. Η πρώτη του είπε ότι έκανε όλη την ημέρα πατινάζ και η δεύτερη ότι καθόταν στη φωτιά και έπινε όλη μέρα τον ίδιο χυμό, χωρίς να πειράξει κάτι άλλο. Ποια από τις δυο λέει όμως την αλήθεια;

photo via Brightsight

Μην βιαστείς να δεις την απάντηση

photo via Brightsight

Η γυναίκα με τον χυμό είναι αυτή που λέει ψέματα, καθώς αν έπινε όλη μέρα αυτόν τον χυμό, τα παγάκια στο ποτήρι της θα έπρεπε να είχαν λιώσει εδώ και ώρες.

Let's block ads! (Why?)

Ο γρίφος που έγινε viral: Μπορείς να καταλάβεις ποια από τις δυο γυναίκες λέει ψέματα; Ο γρίφος που έγινε viral: Μπορείς να καταλάβεις ποια από τις δυο γυναίκες λέει ψέματα; Reviewed by Unknown on 16:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.