Η φωτογραφία της χρονιάς: Το γέλιο του αλόγου που έγινε viral

Ένα «θρασύ» άλογο ο Μπάκσοτ, «έκλεψε» την παράσταση στη φωτογράφηση που θέλησαν να κάνουν για να θυμούνται τις στιγμές της εγκυμοσύνης λίγες ημέρες πριν τη γέννηση του παιδιού τους, η Αμάντα Εκστέιν και ο Φιλ Γουέρνερ από το Σινσινάτι του Οχάιο.

Το ζευγάρι σκόπευε να ποζάρει στις φωτογραφίες που τράβηξε η φωτογράφος, Κρίστεν Σαφίρο μαζί με τη 10χρονη κόρη του Φιλ, την Άβα, αλλά η μικρή δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη στιγμή έτσι αποφάσισαν να βάλουν στο πλάνο ένα τα άλογα τους, με ένα εξ αυτών τον Μπάκσοτ, να «κλέβει» την παράσταση και να γίνεται viral.

Όπως εξήγησε η Κρίστεν, ο Μπάκσοτ ξεκίνησε να κάνει γκριμάτσες και να χαμογελάει ενώ όσο πιο χαμογελαστό ήταν το ζευγάρι, τόσο πιο πολύ το άλογο «γελοιοποιούσε» τις φωτογραφίες με τις αστείες εκφράσείς του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κρίστεν είπε πώς κατάφερε να τραβήξει τις αστείες φωτογραφίες, αφού ζήτησε από όλους να γελάσουν και ένιωσε έκπληξη όταν ο Μπάκσοτ ακολούθησε τις οδηγίες και έκανε μία γκριμάτσα γέλιου. Μάλιστα η ίδια γέλασε, με αποτέλεσμα ο Μπάκσοτ να πάρει θάρρος και να γελάει ακόμα περισσότερο κοιτώντας την κάμερα.

«Έμοιαζε να γελάει, γεγονός που με έκανε να γελάω. Λατρεύει την προσοχή, οπότε όσο περισσότερο γέλαγα, τόσο περισσότερο έκανε γκριμάτσες». Η Σαφίρο ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook, γράφοντας στη λεζάντα ότι αποτελεί την «καλύτερη φωτογράφηση μητρότητας που έκανε ποτέ». Οι φωτογραφίες έγιναν γρήγορα viral κερδίζοντας περισσότερα από 139.000 like και 326.000 share.

Adblock test (Why?)

Η φωτογραφία της χρονιάς: Το γέλιο του αλόγου που έγινε viral Η φωτογραφία της χρονιάς: Το γέλιο του αλόγου που έγινε viral Reviewed by Unknown on 17:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.