ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΟ MΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΙΣΚΟΥ, ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ.

 


Σύμφωνα με τον δικό μας κυνηγό, Γιώργο Καραβελίδη, το αντικείμενο δεν είναι μικρό και υπολογίζεται περίπου τα 16-18 μέτρα σε μήκος. Στέκεται σε μια λεπτή ακτογραμμή, απαλλαγμένη από πάγο, δηλαδή, αν ένας ιπτάμενος δίσκος είχε όντως προσγειωθεί στο νησί, τότε αυτό το μέρος δεν επιλέχθηκε τυχαία. 
Πολλοί συνδέουν το αντικείμενο και με την λεγόμενη "Επιχείρηση Highjump" (επίσημα ονομάζεται "The United States Navy Antarctic Developments Program") που ήταν μια πραγματική αποστολή του αμερικανικού ναυτικού στην Ανταρκτική, η οποία ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου του 1946 και, για έναν μυστηριώδη λόγο, τελείωσε βιαστικά τον Φεβρουάριο του 1947, έξι μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα της. Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, οι Αμερικανοί σταμάτησαν την επιχείρηση αρκετά νωρίς επειδή συνάντησαν μια ομάδα εξωγήινων σκαφών στην Ανταρκτική που εξελίχθηκε σε πολεμική σύρραξη με θύματα μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.

Δείτε το σημείο στο Google map πατώντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί: 64.1174317,-61.6800093
 

ufotruth-gr

ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΟ MΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΙΣΚΟΥ, ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΟ MΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΙΣΚΟΥ, ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ. Reviewed by olablogs on 13:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.