Ο «ταξιδιώτης στο χρόνο» ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι θα «αναλάβουν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο» φέτος


Ο Aery Yormany, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης στον πραγματικό χρόνο», εξέδωσε μια προειδοποίηση υποστηρίζοντας ότι «όλες οι κυβερνήσεις θα διεισδύσουν από εξωγήινους» αργότερα αυτό το έτος.
@aesthetictimewarper Remember this… #fyp #foryou #timewarper #timetraveler #strangerthings ♬ original sound - Tik Toker


«Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» ΤΟΥ TIKTOK ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΘΑ «ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Ένας μυστηριώδης χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζεται ότι είναι « ταξιδιώτης στο χρόνο » εξέδωσε μια προειδοποίηση υποστηρίζοντας ότι «όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου θα διεισδύσουν από εξωγήινους » τον Μάιο του 2023.

Ο Aery Yormany, ο οποίος δημοσιεύει στο διαδίκτυο με το όνομα χρήστη @esthetictimewarper , έχει αποκτήσει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ακολούθους μοιράζοντας τις άγριες προφητείες τους για το μέλλον.



Τα βίντεό τους έχουν κάνει ισχυρισμούς για μέρη του κόσμου που πλήττονται από τεράστιες φυσικές καταστροφές και νέες ανακαλύψεις ζώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: «Ο ταξιδιώτης στο χρόνο από το 2858» ισχυρίζεται ότι «ανθρώπινα οστά θα βρεθούν στον Άρη» φέτος

Αλλά η πιο εξωγήινη προειδοποίηση είπε στους θεατές ότι ένα εξωγήινο είδος - που υποτίθεται ότι είναι γνωστό ως "Νόζικες" - θα αναλάβει προφανώς τις κυβερνήσεις του κόσμου σε μόλις τέσσερις μήνες.

Ο Aery Yormany ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης σε πραγματικό χρόνο» (Εικόνα: @esthetictimewarpe)

Ο «ταξιδιώτης στο χρόνο» ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι θα «αναλάβουν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο» φέτος Ο «ταξιδιώτης στο χρόνο» ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι θα «αναλάβουν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο» φέτος Reviewed by olablogs on 18:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.