Η CIA ΓΝΩΡΙΖΕΙ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ UFO ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ: ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑ

 Ιστορική και όχι άδικα, χαρακτηρίστηκε η ακρόαση της 26ης Ιουλίου του 2023 στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για το θέμα των UFO, την οποία συγκάλεσε η υποεπιτροπή Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής των Αντιπροσώπων, αφού τρεις απόστρατοι στρατιωτικοί κατέθεσαν ότι οι αγνώστου ταυτότητας εμφανίσεις αποτελούν θέμα εθνικής ασφάλειας χρόνια τώρα, ενώ προχώρησαν και σε πιο βαρυσήμαντες δηλώσεις, όπως: την κατοχή άθικτων εξωγήινων οχημάτων σε διαβαθμισμένα σημεία στρατιωτικών βάσεων, αλλά και κατοχή εξωγήινου «βιολογικού υλικού», με τη CIA να γνωρίζει τα πάντα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον David Grusch, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η αμερικανική κυβέρνηση κατέχει τεχνολογία που είναι έτη φωτός πιο προηγμένη από τις δυνατότητες μας, την οποία απέκτησε από εξωγήινα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν ή προσέκρουσαν στη Γη, πολλά από τα οποία είναι άθικτα ή μερικώς άθικτα ακόμα και σήμερα. Ισχυρίστηκε επίσης, ότι οι ΗΠΑ όχι μόνο έχουν στην κατοχή τους αυτά τα UFO, αλλά και βιολογικό υλικό των φερόμενων ως «μη ανθρώπινων» πιλότων των αεροσκαφών αυτών. Ωστόσο, όταν πιέστηκε, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε τις πληροφορίες από πρώτο χέρι. «Αυτό δεν είναι κάτι που έχω δει εγώ» παραδέχθηκε και άτομα με γνώση του αντικειμένου έχουν "πιθανότατα πάθει κακό ή τραυματιστεί" σε μια προσπάθεια της κυβέρνηση να συγκαλύψει το θέμα. Παράλληλα, προσέθεσε ότι «θα μπορούσα να παράσχω έναν κατάλογο με τα ονόματα συνεργάσιμων αλλά και εχθρικών μαρτύρων, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες στο Κογκρέσο σχετικά με τα UAP». 

 Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Φράβορ, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού, είπε ότι το 2004, ενώ πετούσε με το μαχητικό του, είχε δει ένα μυστηριώδες κυλινδρικό όχημα που έμοιαζε με μεγάλη φιάλη προπανίου. Το UAP κινούνταν πάνω από το νερό με απότομες κινήσεις, ενώ όταν επιχείρησε να το παρακολουθήσει εξαφανίστηκε. Το περιστατικό, από το οποίο υπάρχει βίντεο, δεν ερευνήθηκε ποτέ. 

Ο Ράιαν Γκρέιβς, επίσης πρώην πιλότος μαχητικών για το Πολεμικού Ναυτικού, είπε ότι σμήνος του είχε εντοπίσει πολλές φορές μυστηριώδη αντικείμενα που έμεναν ακίνητα, παρά τους πολύ ισχυρούς ανέμους. Επίσης, ισχυρίσθηκε πως στρατιωτικοί πιλότοι και κυβερνήτες εμπορικών πτήσεων «κατακλύζονται από αμηχανία και ντροπή εάν αναφέρουν τυχόν θέαση εξωγήινου στοιχείου, υπό τον φόβο ότι θα στιγματιστούν» και προέτρεψε άπαντες να καταθέσουν ότι γνωρίζουν για να βοηθήσουν την έρευνα.

 Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Σου Γκάου δήλωσε ότι οι ερευνητές δεν έχουν ανακαλύψει «καμία επαληθεύσιμη πληροφορία που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς ότι υπήρξαν στο παρελθόν ή υπάρχουν σήμερα προγράμματα σχετικά με την κατοχή ή την αντίστροφη μηχανική εξωγήινων υλικών».

 «Θα αποκαλύψουμε τη συγκάλυψη, και ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή πολλών ακόμη ακροάσεων και πολλών περισσότερων ανθρώπων που θα μιλήσουν για αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τιμ Μπέρσετ, Ρεπουμπλικανός βουλευτής από το Τενεσί. 

«Τα UAP, ό,τι κι αν είναι, μπορεί να αποτελούν σοβαρή απειλή και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό», δήλωσε ο Δημοκρατικός βουλευτής Ρόμπερτ Γκαρσία από την Καλιφόρνια. «Ο τεράστιος αριθμός αναφορών, πληροφοριοδοτών και ιστοριών αγνώστων ανώμαλων φαινομένων θα πρέπει να εγείρει πραγματικά ερωτήματα και να δικαιολογεί έρευνα και επίβλεψη. 

ufotruth-gr

Η CIA ΓΝΩΡΙΖΕΙ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ UFO ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ: ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑ Η CIA ΓΝΩΡΙΖΕΙ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ UFO ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ: ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑ Reviewed by olablogs on 21:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.