Η Kim Wilde λέει ότι η ιστορία με τα UFO του Κογκρέσου ταιριάζει με την παρατήρησή της στο Hertfordshire

traslate

Η ποπ σταρ Κιμ Γουάιλντ ισχυρίζεται ότι οι μαρτυρίες που δόθηκαν στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) συμφωνούν με τη δική της εμπειρία.

Η Wilde δήλωσε ότι είδε ένα "λαμπρό φως" στον ουρανό πάνω από τον κήπο της στο Hertfordshire το 2009.

Την Τετάρτη, τρεις μάρτυρες ανέφεραν σε κυβερνητική επιτροπή των ΗΠΑ για συναντήσεις με μυστηριώδη αντικείμενα.

Η Wilde δήλωσε ότι οι δηλώσεις από "χρυσοπληρωμένο στρατιωτικό προσωπικό" δικαίωσαν την εμπειρία της ως "τοπική βασίλισσα των UFO".

"Αυτοί είναι σαν το κορυφαίο επίλεκτο στρατιωτικό προσωπικό, είναι εκεί για δεκαετίες", δήλωσε στον Andy Collins στο BBC Three Counties Radio.

"Οπότε δεν ήταν απλώς μια ποπ σταρ της δεκαετίας του '80 που μπορεί να είχε ή να μην είχε πιει το Pinot Grigio στον κήπο της".

Ο κήπος της Kim Wilde

ΠΗΓΉ ΕΙΚΌΝΑΣ,KIM WILDE

Υπότιτλος εικόνας: "Η κόρη της Γουίλντεν, η γυναίκα του Γουίλντε, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που θα μπορούσε να είναι στο σπίτι της,

Η Kim Wilde λέει ότι είδε ένα ΑΤΙΑ πάνω από τον κήπο της στο Hertfordshire μια νύχτα του 2009, που εικονίζεται εδώ το 2023

Είπε ότι η κοντινή της συνάντηση συνέβη αργά ένα βράδυ τον Ιούνιο του 2009, αφού πέρασε ώρες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ενός νοσοκομείου με τον γιο της.

Καθώς καθόταν στον κήπο της με μια φίλη της, είπε ότι παρατήρησε "αυτό το εξαιρετικά φωτεινό φως, πίσω από ελαφρύ σύννεφο. Είμαι μεγάλη παρατηρητής του φεγγαριού και σίγουρα δεν ήταν το φεγγάρι".

Είπε ότι στη συνέχεια είδε το φως να κάνει "αυτή την απίστευτη κίνηση, μια ζιγκ ζαγκ κίνηση στον ουρανό - από π.χ. τις 11 η ώρα στις 2 η ώρα, και μετά πίσω στις 11 η ώρα", συνέχισε.

Η Wilde είπε ότι δεν είδε απλώς το φως, αλλά ένιωσε μια παρουσία.

"Είχα την αίσθηση ότι ό,τι κι αν ήταν εκεί ήταν πολύ μεγάλο", είπε. "Είχα μια αίσθηση ορμής για κάποιο λόγο.

"Αυτό συνεχίστηκε για λίγα λεπτά και μετά εξαφανίστηκε εντελώς".

Επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ για τα ΑΤΙΑ

ΠΗΓΉ ΕΙΚΌΝΑΣ,JIM LO SCALZOEPA-EFEREXSHUTTERSTOCK

Υπότιτλος εικόνας: "Ο κόσμος δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει με τα UFOs",

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ πραγματοποίησε μια επιτροπή-ορόσημο για τα UAP, ακούγοντας τρεις μάρτυρες υψηλού επιπέδου

Ο Wilde μιλούσε μετά τη διεξαγωγή μιας επιτροπής ορόσημο για τα αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα (UAPs), γνωστά στην καθομιλουμένη ως UFOs, στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Ο πρώην πιλότος μαχητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς δήλωσε στην επιτροπή ότι η μοίρα του αντιμετώπισε επανειλημμένα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία "επιταχύνονταν σε υπερηχητικές ταχύτητες".

Πρόσθεσε: "Το έκαναν με πολύ ακανόνιστες και γρήγορες συμπεριφορές για τις οποίες δεν έχω εξήγηση".

Η Wilde είπε ότι αυτό ταιριάζει με τη δική της παρατήρηση: "Το έχω παρατηρήσει αυτό, αυτό συνέβη στον κήπο μου. Συνέβη αθόρυβα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου διέσχισε τον ουρανό και μετά επέστρεψε πάλι πίσω. Και αυτό συνέβη για αρκετά λεπτά".

Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την εμπειρία της που το άλμπουμ της για το 2018 είχε τίτλο Here Come the Aliens (Εδώ έρχονται οι εξωγήινοι).

Έργο τέχνης για το Here Come The ALiens


ΠΗΓΉ ΕΙΚΌΝΑΣ,WILDEFLOWER RECORDS

Υπότιτλος εικόνας: "Ο κόσμος που έχει την ευκαιρία να ζήσει και να ζήσει",

Το άλμπουμ της τραγουδίστριας του 2018 ήταν εμπνευσμένο από την εμπειρία της

Η Wilde λέει ότι φίλοι και συγγενείς της έστελναν μηνύματα για το πάνελ του Κογκρέσου, λέγοντάς της: "Είχες δίκιο, Κιμ, είχες δίκιο"!

Παραδέχεται ότι "θα μπορούσε να ήταν ένα απίστευτα hi tech, εξαιρετικά προηγμένο Drone από κάπου. Αλλά γιατί να το βάλω πάνω από τον κήπο μου;"

Πιστεύει ότι θα δούμε περισσότερα στοιχεία για εξωγήινη ζωή.

"Είμαι πεπεισμένη ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μου θα υπάρξει κάποια πρωτοφανής αποκάλυψη, ιδίως πληροφορίες από τον Άρη. Κρατηθείτε όλοι στις θέσεις σας!"

Ακούστε: Andy Collins του BBC πώς "κόλλησε".

https://www.bbc.com/

Η Kim Wilde λέει ότι η ιστορία με τα UFO του Κογκρέσου ταιριάζει με την παρατήρησή της στο Hertfordshire Η Kim Wilde λέει ότι η ιστορία με τα UFO του Κογκρέσου ταιριάζει με την παρατήρησή της στο Hertfordshire Reviewed by olablogs on 21:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.