Χώρισε τον άνδρα της με μήνυμα – «Δεν μου έδινε ποτέ σημασία, νοιαζόταν μόνο για τη δουλειά και τα χόμπι του»

Πριν από τέσσερα χρόνια, μία γυναίκα 30 ετών, παντρεύτηκε τον 32χρονο άνδρα της, τον Chris. Ο γάμος τους φαινόταν καλός, αλλά μέσα της, ένιωθε ότι δεν μπορούσε να παραμείνει σύζυγός του. Όπως εξηγεί, ενώ ο Chris είναι ένας υπέροχος άνδρας από πολλές απόψεις, στον γάμο τους, η γυναίκα νιώθει αόρατη.

Τα πεθερικά της είναι επίσης πολύ καλά μαζί της. Ωστόσο, δεν τα πηγαίνει καλά με την αδελφή του συζύγου της, τη Rachel.

«Κοροϊδεύει το βάρος μου, τα χόμπι μου, τις επιλογές μου και κάθε φορά που λέω στον Chris να την σταματήσει, εκείνος γελάει και μου λέει να μην της δίνω σημασία. Εμένα όμως, με πονάει. Πραγματικά με πειράζει και εκείνος, δεν με υπερασπίζεται».

«Δεν θυμόταν τα γενέθλιά μου, δεν με βοηθούσε ποτέ στο σπίτι»

«Εκτός από τη Rachel, υπάρχουν και άλλα θέματα. Ο άνδρας της ξεχνάει σημαντικές ημερομηνίες, όπως επετείους ή γενέθλια. Αφήνει τα άπλυτα ρούχα στο σπίτι για μέρες και δεν τη βοηθά ποτέ στις δουλειές».

«Δούλευα πολλές ώρες, φρόντιζα το σπίτι και, κάθε φορά που ζητούσα βοήθεια, μου έλεγε πως είναι κουρασμένος. Όμως, δεν ήταν κουρασμένος για βιντεοπαιχνίδια ή για βόλτες με τους φίλους του».

Η γυναίκα σταμάτησε να δίνει τόσα πολλά στον γάμο της, αφού αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας. Τότε, στράφηκε στον Chris για υποστήριξη.

«Αποφάσισα να τον χωρίσω με ένα μήνυμα»

Ο Chris την αντιμετώπισε σαν να υπερβάλλει όμως, όταν ο γιατρός της είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί, ήξερε πως είχε έρθει ο καιρός να εγκαταλείψει τον σύζυγό της.

Είχε αφοσιωθεί στον γάμο της, ενώ εκείνος δυσκολευόταν να της δώσει τα απολύτως απαραίτητα, δεν μπορούσε να της δώσει την ελάχιστη προσοχή.

Έτσι, τον χώρισε στέλνοντάς του ένα μήνυμα στο κινητό. Δεν του το είπε κατά πρόσωπο, καθώς φοβόταν ότι, δεν θα της έδινε σημασία.

Ως εκ τούτου, αποφάσισε να στείλει στον Chris ένα μήνυμα όπου τον ενημέρωνε ότι θα τον εγκαταλείψει. Δεν του το είπε κατά πρόσωπο, αφού φοβόταν ότι δεν θα την άκουγε.

Ο Chris ήταν τόσο απορροφημένος στη δουλειά και τα χόμπι του, που δεν έδινε καμία σημασία στα συναισθήματά του. Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να κουβεντιάσει μαζί του.

«Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω έτσι»

Η γυναίκα δεν ήθελε να προκαλέσει φασαρία. Έτσι, μάζεψε τα πράγματά της, μια μέρα που ο άνδρας της ήταν στη δουλειά.

«Άφησα ένα μήνυμα στο κινητό του, λέγοντάς του ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω έτσι», εξηγεί η γυναίκα. «Έχει πληγωθεί και έχει θυμώσει. Νιώθω ενοχές αλλά την ίδια στιγμή, δεν πιστεύω πως του χρωστάω κάτι περισσότερο».

«Δεν ξέρω αν έκανα σωστή επιλογή, αλλά είμαι σ’ ένα σημείο της ζωής μου που, το μόνο που μ’ ενδιαφέρει, είναι η ευτυχία και η ευημερία μου».

«Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να τον είχα προσεγγίσει προσωπικά. Μήπως το χειρίστηκα εντελώς λάθος; Αντέδρασα βιαστικά, ή μήπως έχω τη δικαιολογία πως, άντεξα πολλά;»

Adblock test (Why?)



via enikos
Χώρισε τον άνδρα της με μήνυμα – «Δεν μου έδινε ποτέ σημασία, νοιαζόταν μόνο για τη δουλειά και τα χόμπι του» Χώρισε τον άνδρα της με μήνυμα – «Δεν μου έδινε ποτέ σημασία, νοιαζόταν μόνο για τη δουλειά και τα χόμπι του» Reviewed by Unknown on 19:12 Rating: 5

Post Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.