Λαμπερό ιπτάμενο αντικείμενο αναστατώνει την Αριζόνα των ΗΠΑ ! (VIDEO)

Εκατοντάδες κάτοικοι της Αριζόνα των ΗΠΑ, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός "λαμπερού ιπτάμενου αντικειμένου την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, το βράδυ.



Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC15, ο δημοσιογράφος Brien McElhatten κατάφερε να απαθανατίσει ένα λαμπερό πορτοκαλί φως κατά μήκος του ουρανού, λίγο πριν αυτό αρχίσει να διαγράφει οριζόντια πορεία.

"Εμοιαζε να έχει μία μεγάλη ουρά και ήταν απίστευτα φωτεινό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν μάρτυρας σε κάτι τέτοιο", δήλωσε μια αυτόπτης μάρτυρας.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, μιλώντας στο ABC15, παραδέχτηκε ότι αρκετοί αστυνομικοί ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, αλλά έσπευσε να συμπληρώσει: "Ηταν ένα λαμπερό αστέρι που έπεσε. Αστέρι, κομήτης, ό,τι κι αν ήταν τέλος πάντων, εμείς κάναμε όλοι από μία ευχή και επιστρέψαμε στην δουλειά μας".

Δείτε το "λαμπερό ιπτάμενο αντικείμενο" στο βίντεο που ακολουθεί :
Ειρήνη Λαμπιώτη
pyles.tv
 
Αστρική Προβολή: Το κλιπ στην αρχή δεν είναι από το ρεπορτάζ του ABC15 αλλά προστέθηκε από τον χρήστη που ανέβασε όλο το βίντεο...Είναι κλιπ τραβιγμένο σε κινητό από το γήπεδο Desert Vista το οποίο βρίσκεται επίσης στο Phoenix της Arizona και η ώρα θέασης του αντικειμένου συμπίπτει με αυτήν που παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ.. Ακολουθούν τα κλιπ από το Desert Vista :




http://astrikiprovoli.blogspot.com
Λαμπερό ιπτάμενο αντικείμενο αναστατώνει την Αριζόνα των ΗΠΑ ! (VIDEO) Λαμπερό ιπτάμενο αντικείμενο αναστατώνει την Αριζόνα των ΗΠΑ ! (VIDEO) Reviewed by Unknown on 16:47 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.