Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΑΜΟΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η Αμερικανική Σαμόα, ένα μικρό κρατίδιο, είναι περισσότερο γνωστή για το ποδόσφαιρο και τη πάλη , αλλά ποτέ για τους σπρίντερς της.
Αυτό δεν εμπόδισε τον 17χρονο, Sogelau Τουβαλού, να αγωνιστεί στα 100 m , στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Daegu της Νότιας Κορέας.


 Ο εκπρόσωπος της Σαμόα, ο οποίος έτρεξε με κανονικά αθλητικά ρούχα και παπούτσια χωρίς καρφιά έκανε χρόνο 15,66  δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, όταν έφθασε στη γραμμή του τερματισμού, λέγοντας ότι  έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.




Ο Sogelau Τουβαλού είχε διπλάσιο μέγεθος από τους υπόλοιπους αθλητές. Ιστοσελίδες στοιχηματισμού  έδιναν  πιθανότητες στο ......

Sogelau Τουβαλού να κερδίσει, 50.000  προς 1.
Φορά Sogelau Τουβαλού είναι η δεύτερη πιο αργή στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Ο Sogelau Τουβαλού ξεκίνησε καλά αλλά έμεινε  πίσω από τους  υπόλοιπους αθλητές σε μια απόσταση περίπου 40 m.


Despite setting off perfectly, Sogelau Tuvalu immediately trailed behind the competitors by a distance of about 40 m at one point



ΗΑμερικανική Σαμόα, έχει πληθυσμό μόλις 67.000 ανθρώπων.
Αθλητές από μικρές χώρες δεν υποχρεούνται να πληρούν τα πρότυπα και να πιάνουν τους χρόνους που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.
Σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, Sogelau Τουβαλού είπε ότι εκπαιδεύονταν 4 ώρες την ημέρα για ένα μήνα , πριν έρθει στους αγώνες.


Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2001 στον Καναδά, οι θεατές είχαν αποθεώσει τον Trevor Misipeka - ο οποίος ζύγιζε περίπου 135 κιλά  και κατάφερε να τερματίσει.


Το 2009, στο Βερολίνο, ο 100 kg βάρους Savannah Sanitoa,βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση. 






http://www.exypna.gr
Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΑΜΟΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΑΜΟΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Reviewed by Unknown on 13:51 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.